Blog

25 februari 2020

Dit is wat jij kan leren van jouw verhaal

Ik heb het vaak gehad over de kracht van jouw verhaal voor je bedrijf. Hoe je met behulp van storytelling verbinding vindt met je ideale klant, een onderscheidend bedrijf neerzet en jezelf zichtbaar maakt. Maar je verhaal geeft niet alleen vorm aan je zakelijk leven. In dit blog laat ik je zien wat jij van je verhaal kan leren.

Lees verder

24 november 2019

Storytelling - wat is storytelling?

Het woord ‘storytelling’ is bij ondernemers inmiddels bekend, maar wat storytelling precies is, wat een storyteller doet en wat het voor je onderneming kan betekenen is voor veel ondernemers nog vaag. In dit blog leg ik je uit waar die populaire marketingterm storytelling nu precies voor staat.

Lees verder

24 november 2019

Storytelling- is mijn verhaal wel interessant genoeg?

Ik sprak laatst met een gepassioneerde onderneemster over hoe je storytelling in kan zetten om je onderneming te laten groeien. Op een gegeven moment onderbrak ze me en zei: “Maar Nanda, ik heb helemaal niet zoveel meegemaakt. Ik heb altijd een rustig leven gehad en dat heb ik nu nog steeds. Waar moet ik verhalen vandaan halen als ik niet echt spannende dingen heb meegemaakt? Ik heb een heel normaal leven.” Laat me je een geheim verklappen over storytelling.

Lees verder