Blog

5 november 2019

Storytelling - Wat je van daklozen kan leren over zichtbaarheid

Zichtbaarheid is waarschijnlijk hét woord van 2019 in ondernemersland. Als ondernemers werken we hard om gezien te worden: offline en online. Dit weekend leerde ik van twee daklozen een mooie les over jezelf zichtbaar maken.

Lees verder

5 september 2019

Storytelling - waarom jouw 'waarom' wél belangrijk is

Waarom zijn bananen krom? Waarom kun je in een stacaravan ook zitten? Waarom is er oorlog als liefde alles overwint? Waarom…?! Een vraag die vaak irritatie oproept, omdat we het antwoord niet weten. Als ouder kom je nog wel weg met de reactie ‘daarom’, maar als ondernemer moet je toch echt een inhoudelijk antwoord kunnen geven.

Lees verder

11 juni 2019

Inspiratie - leer alles over een succesvolle money mindset

‘It’s all about the money. It’s all about the dum dum duh dee dum dum.’ Heb jij ooit nagedacht over jouw relatie met geld? Heb jij ooit nagedacht over jouw overtuigingen, gevoelens en gedachten over geld? Ik sinds kort wel! Op 6 juni leerde ik van Kim Munnecom tijdens het event Word Een Master In Geld Manifesteren XL alles over mijn money mindset en het creëren van een succesvolle money mindset. In dit blog leg ik het verschil tussen een money mindset en een succesvolle money mindset uit.

Lees verder