Blog

5 september 2019

Storytelling - waarom jouw 'waarom' wél belangrijk is

Waarom zijn bananen krom? Waarom kun je in een stacaravan ook zitten? Waarom is er oorlog als liefde alles overwint? Waarom…?! Een vraag die vaak irritatie oproept, omdat we het antwoord niet weten. Als ouder kom je nog wel weg met de reactie ‘daarom’, maar als ondernemer moet je toch echt een inhoudelijk antwoord kunnen geven.

Lees verder

11 juni 2019

Inspiratie - leer alles over een succesvolle money mindset

‘It’s all about the money. It’s all about the dum dum duh dee dum dum.’ Heb jij ooit nagedacht over jouw relatie met geld? Heb jij ooit nagedacht over jouw overtuigingen, gevoelens en gedachten over geld? Ik sinds kort wel! Op 6 juni leerde ik van Kim Munnecom tijdens het event Word Een Master In Geld Manifesteren XL alles over mijn money mindset en het creëren van een succesvolle money mindset. In dit blog leg ik het verschil tussen een money mindset en een succesvolle money mindset uit.

Lees verder

3 juni 2019

Persoonlijk - dit is mijn 'waarom'

‘Waarom?’ Peuters stellen deze vraag iedere vijf seconden. Leergierig en nieuwsgierig om de wereld te begrijpen en te ontdekken. Wanneer we ouder worden verandert deze vraag van een externe interesse naar een interne zoektocht. Dit ene simpele woordje is de verbinding naar ons hart. Het opent de deur naar onze missie, diepste verlangens en overtuigingen. Dit is mijn ‘waarom’.

Lees verder