Blog

26 mei 2019

Storytelling - zo schrijf jij jouw kernverhaal

Het verhaal der verhalen is het kernverhaal. Het is het verhaal dat jouw potentiële klanten graag lezen om te weten wie jij bent en wat je doet, zodat zij kunnen afwegen of jij past bij wie zij zijn en wat zij doen. In dit blog leg ik je stapsgewijs uit hoe jij jouw kernverhaal schrijft. Communiceren gaat namelijk een stuk makkelijker wanneer jij zelf helder kan omschrijven wie jij bent en waar je voor staat.

Lees verder

20 mei 2019

Schrijftip - vind jouw eigen schrijfstijl

Iedereen kan schrijven, echt. Je hoeft geen Harry Mulisch te zijn om mensen met jouw schrijverij te boeien. Wat belangrijk is voor gemakkelijk en leuk schrijven, is dat je jouw eigen schrijfstijl vindt. Worstel jij wel eens met woorden tijdens het schrijven van jouw social media post, blog, website of een andere tekst? Met onderstaande opdrachten vind je jouw eigen schrijfstijl en hussel jij zo de woorden uit je mouw.

Lees verder

19 mei 2019

Inspiratie - 4 tips voor een power mindset

Je hebt een idee. Er broedt iets binnenin en wanneer je er aan denkt, voel je sterretjes in je buik knetteren. Maar van denken naar doen is een grote stap. Ten minste…dat denken we. Waarom sommigen mensen nooit op ‘doen’ overgaan heeft niets te maken met tijd, geld, middelen of mensen. Het heeft alles te maken met de juiste mindset.

Lees verder