Blog

3 juni 2019

Persoonlijk - dit is mijn 'waarom'

‘Waarom?’ Peuters stellen deze vraag iedere vijf seconden. Leergierig en nieuwsgierig om de wereld te begrijpen en te ontdekken. Wanneer we ouder worden verandert deze vraag van een externe interesse naar een interne zoektocht. Dit ene simpele woordje is de verbinding naar ons hart. Het opent de deur naar onze missie, diepste verlangens en overtuigingen. Dit is mijn ‘waarom’.

Lees verder

26 mei 2019

Storytelling - zo schrijf jij jouw kernverhaal

Het verhaal der verhalen is het kernverhaal. Het is het verhaal dat jouw potentiële klanten graag lezen om te weten wie jij bent en wat je doet, zodat zij kunnen afwegen of jij past bij wie zij zijn en wat zij doen. In dit blog leg ik je stapsgewijs uit hoe jij jouw kernverhaal schrijft. Communiceren gaat namelijk een stuk makkelijker wanneer jij zelf helder kan omschrijven wie jij bent en waar je voor staat.

Lees verder

20 mei 2019

Schrijftip - vind jouw eigen schrijfstijl

Iedereen kan schrijven, echt. Je hoeft geen Harry Mulisch te zijn om mensen met jouw schrijverij te boeien. Wat belangrijk is voor gemakkelijk en leuk schrijven, is dat je jouw eigen schrijfstijl vindt. Worstel jij wel eens met woorden tijdens het schrijven van jouw social media post, blog, website of een andere tekst? Met onderstaande opdrachten vind je jouw eigen schrijfstijl en hussel jij zo de woorden uit je mouw.

Lees verder