Blog

7 mei 2019

Storytelling - share your story, not your shit!

Met storytelling vertel je jouw verhaal. Een verhaal dat echt laat zien wie jij bent, wat je doet en vooral waarom je dat doet. Je vertelt een persoonlijk verhaal in plaats van een veilig verhaal. Dat maakt het tegelijkertijd mega eng, want hoe persoonlijk moet dat dan? Mijn favoriete antwoord: share your story, not your shit. In dit blog leg ik je uit hoe jij een persoonlijk verhaal vertelt, zonder daar een therapeutische sessie van te maken.

Lees verder

6 mei 2019

Schrijftip - een slimme schrijftechniek met een vals randje

Als tekstschrijver ben ik verantwoordelijk voor het informeren, motiveren, activeren of inspireren van mensen. Maar er is nog een diepere laag. Als goede tekstschrijver ben ik ook verantwoordelijk voor het opschrijven van de waarheid. Tekst is een krachtig wapen. Hoe krachtig dit is en hoe tekst tot manipulatie kan leiden, leg ik in dit blog uit.

Lees verder

2 mei 2019

Hoe tantra mij als ondernemer laat groeien

Op een vrijdagochtend stond ik gespannen met mijn rolkoffertje in de hand kijkend naar een groep van zeventien vrouwen waar ik de komende drie dagen de wereld van tantra mee zou gaan ontdekken. Het werd een weekend waarin ik ver buiten mijn comfort zone stapte, maar waarin ik waardevolle lessen leerde. Ik neem je mee in mijn ervaringen.

Lees verder