Blog

19 mei 2019

Inspiratie - 4 tips voor een power mindset

Je hebt een idee. Er broedt iets binnenin en wanneer je er aan denkt, voel je sterretjes in je buik knetteren. Maar van denken naar doen is een grote stap. Ten minste…dat denken we. Waarom sommigen mensen nooit op ‘doen’ overgaan heeft niets te maken met tijd, geld, middelen of mensen. Het heeft alles te maken met de juiste mindset.

Lees verder

7 mei 2019

Storytelling - share your story, not your shit!

Met storytelling vertel je jouw verhaal. Een verhaal dat echt laat zien wie jij bent, wat je doet en vooral waarom je dat doet. Je vertelt een persoonlijk verhaal in plaats van een veilig verhaal. Dat maakt het tegelijkertijd mega eng, want hoe persoonlijk moet dat dan? Mijn favoriete antwoord: share your story, not your shit. In dit blog leg ik je uit hoe jij een persoonlijk verhaal vertelt, zonder daar een therapeutische sessie van te maken.

Lees verder

6 mei 2019

Schrijftip - een slimme schrijftechniek met een vals randje

Als tekstschrijver ben ik verantwoordelijk voor het informeren, motiveren, activeren of inspireren van mensen. Maar er is nog een diepere laag. Als goede tekstschrijver ben ik ook verantwoordelijk voor het opschrijven van de waarheid. Tekst is een krachtig wapen. Hoe krachtig dit is en hoe tekst tot manipulatie kan leiden, leg ik in dit blog uit.

Lees verder