Blog

2 mei 2019

Hoe tantra mij als ondernemer laat groeien

Op een vrijdagochtend stond ik gespannen met mijn rolkoffertje in de hand kijkend naar een groep van zeventien vrouwen waar ik de komende drie dagen de wereld van tantra mee zou gaan ontdekken. Het werd een weekend waarin ik ver buiten mijn comfort zone stapte, maar waarin ik waardevolle lessen leerde. Ik neem je mee in mijn ervaringen.

Lees verder

30 april 2019

Inspiratie - mijn favoriete storytelling podcasts

Dat ik een liefhebber ben van verhalen blijkt niet alleen uit mijn passie voor schrijven en lezen. Storytelling podcasts zijn mijn verslaving. Op de fiets, in de trein, tijdens het koken, schoonmaken of relaxend in bed laat ik mijzelf meenemen in de wondere wereld van storytelling podcasts. Er gaat gewoon niets boven luisteren naar een goed verhaal. In dit blog zet ik mijn favoriete storytelling podcasts voor jou op een rij.

Lees verder

29 april 2019

Storytelling - de beste marketingtechniek

De wereld van marketing en het vinden van nieuwe klanten kan heftig zijn. Gladde verkooppraatjes en slinkse technieken worden ingezet voor omzetgroei. Maar dat past helemaal niet bij jou (toch?). Jij maakt liever gebruik van slimme marketingtechnieken in plaats van slinkse. “The best brands are built on great authentic stories”, volgens chief marketing officer van Virgin Group (en volgens mij). In dit blog leg ik je uit waarom storytelling jouw beste marketingtechniek is.

Lees verder