Ervaring klanten

eye-openers

Ik was al een tijdje aan het worstelen met mijn kernboodschap. Tijdens een kennismakingsgesprek werd het voor mij bevestigd dat Nanda de juiste persoon was om mij hierin verder te helpen. 

Samenwerken met Nanda was heel erg prettig! Ze communiceert fijn en duidelijk, reageert snel op mails, komt enthousiast over en straalt rust uit.
Ik kwam een beetje gehaast binnen bij onze privé sessie en dat merkte ze meteen. Door reiki toe te passen haalde Nanda me uit mijn hoofd en naar mijn hart. Ik kon me helemaal openstellen en voelde geen schroom om alles te vertellen en emoties te laten zien.

De samenwerking met Nanda heeft me eye-openers gegeven met betrekking tot mijn verhaal. Ik zag door de wirwar van gebeurtenissen de rode draad niet (meer) en daar heeft Nanda heel goed bij geholpen. Ze heeft me laten inzien wat mijn kernboodschap is voor de doelgroep van mijn website. Mijn missie en visie zijn duidelijker geworden en ik heb veel nieuwe ideeën voor content gekregen, waardoor ik weer zin heb om vaker blogs te schrijven.


Judith van den Reek

Eigenaar LeefKrachtig

Ervaring storytelling

Een ander perspectief

Tijdens het eerste telefoongesprek met Nanda hadden we direct een goed gevoel. Ze begon bij ons als oprichters van Back to the Wild om het verhaal van Back to the Wild te vertellen en dat vonden we erg overtuigend.

De samenwerking met Nanda was heel leuk en relaxt. Ze is scherp, accuraat en snel. Tijdens de privé sessie stelde ze goede vragen en ze ging hiaten in ons verhaal niet oplossen, maar kaatste de bal terug. Daardoor zorgde ze ervoor dat wij dieper zijn gekomen in wat we doen.

Nanda heeft na de privé sessie ons verhaal en webteksten herschreven. Door haar hebben we nu meer inzicht in wat we doen. Ook hebben we een andere blik op onze teksten. Van inhoudsgericht naar meer verkoopgericht. Nanda heeft ons niet alleen aansprekende teksten gegeven, maar ook een ander perspectief! 

Als je nadenkt over met Nanda samenwerken kunnen we dit echt aanbevelen. Alleen al het proces om tot de teksten te komen helpt je als organisatie. Bovendien hebben wij binnen een maand na oplevering van de teksten zes nieuwe klanten ontvangen op ons duurste traject!

 

Thijs Visser & Peter Melis

Eigenaar Back to the Wild

           Boys.                                

Kippenvel

Nanda heeft mij geholpen bij het vinden van mijn verhaal voor The School of Mental Health. De samenwerking met haar was ontzettend leuk en fijn. Een geweldige en unieke ervaring met een heel mooi eindresultaat.

Nanda stelde tijdens de privé sessie hele goede vragen en zette me echt aan het denken. Hiermee vond ze de highlights uit mijn leven en onderneming om uiteindelijk de rode draad te omschrijven. Dit doet ze echt op een hele fijne manier waardoor het net voelt alsof je tegen je beste vriendin praat. Nanda is een heel warm persoon en stelt je erg op je gemak bij het vertellen van je levensverhaal.

Het eindresultaat was een uitgebreid storytellingboek met content ideeën. Daarnaast heeft Nanda mijn verhaal kant-en-klaar voor mijn 'over mij'-pagina geschreven. Op zo'n manier dat het mij en anderen telkens kippenvel geeft. Ik hoop dan ook dat we snel weer samen kunnen werken!

Anaïta Nasser
Eigenaar The School of Mental Health 

 

School of mental-health

 “Ik heb ontzettend veel gehad aan de Soul Story privé sessie. Niet alleen om de bouwstenen
van mijn verhaal helder te krijgen, maar ik heb vooral ook veel over mezelf geleerd.
Dat maakt dat ik nog bewuster keuzes kan maken voor samenwerkingen, projecten
en mensen in m'n leven. Heel veel dank daarvoor!“

Kai Brouwer
Eigenaar Treehouse Tribe

"Ik heb een super intensieve en waardevolle Soul & Brand dag met Nanda gehad. Over het verhaal van Queesten Boekproducties, over killing your darlings, mijn meedogeloze normen en nog veel meer. Een aantal wow-momenten gehad en veel gelachen. Dank je wel voor deze dag Nanda!"

Astrid van Esdonk
Eigenaar Queesten Boekproducties

"Bij het lezen van de webtekst van Coccolare en mijn verhaal kreeg ik tranen in mijn ogen en een grote glimlach tegelijkertijd. De tekst omschrijft precies waarom we dit gestart zijn en waarom we dit doen. Ik werd er dankzij Nanda weer helemaal door meegesleept. Zo mooi..."

Patty de Vaan
Eigenaar Coccolare Outdoor Living  

Mijn
laatste
blog

Dit is wat jij kan leren van jouw verhaal

Ik heb het vaak gehad over de kracht van jouw verhaal voor je bedrijf. Hoe je met behulp van storytelling verbinding vindt met je ideale klant, een onderscheidend bedrijf neerzet en jezelf zichtbaar maakt. Maar je verhaal geeft niet alleen vorm aan je zakelijk leven. In dit blog laat ik je zien wat jij van je verhaal kan leren.

Lees verder

Jouw verhaal