Investering

INVES­TERING
STORY-
TELLER

Het is mijn taak om jouw vlammetje in je hart aan te wakkeren en dit te vertalen naar een verhaal dat een impact maakt die je nooit had verwacht. In je onderneming, carrière of privé: jouw verhaal geeft vorm aan jouw leven. 

Ik werk graag 1-op-1 met je samen als je een gemotiveerde, enthousiaste en open energie hebt en er klaar voor bent om jouw verhaal te ontdekken, het nodige zelfonderzoek doet en actie wilt nemen om een leven en bedrijf te creëren naar jouw hart.
Ben je ondernemer, in loondienst, student of werkzoekende: je bent welkom! Ik bied een passend traject voor ieder vraagstuk. 

Ben jij er klaar voor om een verhaal te ontdekken waarvan jouw gepassioneerde hart sneller gaat kloppen en waarmee jij impact maakt? 

* Mijn diensten zijn tijdelijk aangepast. De live 1-op-1 dag doe ik nu verkort in 3-4 uur via Zoom of Skype. 

* betalen in termijnen is mogelijk 

MAAK DIRECT CONTACT

Investering storyteller

Storyteller

INVES­TERING
TEKST-
SCHRIJVER

Ik krijg veel gevarieerde aanvragen als tekstschrijver.  Hieronder geef ik een overzicht van de meest voorkomende aanvragen inclusief de investering. Vaak resulteert het in een offerte op maat. Staat wat jij zoekt hier niet tussen of ben je benieuwd wat jouw specifieke opdracht gaat kosten? Stuur mij een mailtje voor een persoonlijke offerte.

MAAK DIRECT CONTACT

Investering tekstschrijver

Tekstschrijver