Storyteller

VIND JOUW
Soul Story

Wat maakt jouw onderneming uniek? Het antwoord is simpel. Jouw verhaal over waarom jij doet wat je doet en hoe je daar bent gekomen is uniek! Door jezelf te laten zien, zet je een onderscheidend merk neer en trek je klanten aan die passen bij wie jij bent. Maar het ontdekken, opbouwen en overdragen van jouw verhaal kan een uitdaging zijn.

DIT GAAN WE DOEN

1. Je ontvangt van mij een werkboek. Hiermee ga je aan de slag en zo krijg je jouw ideale klant helder en ontdek je vanuit welke waarden jij onderneemt. Ook denk je alvast na over jouw missie. 

2. In een 1-op-1 soul sessie gaan we met elkaar de diepte in, zodat de essentie van jouw onderneming helder wordt: jouw ‘waarom’, jouw rode draad, missie en visie. 

3. Ik breng dit samen in één soul story die de kern raakt en schrijf dit in een passende schrijfstijl met woorden die werken op jouw 'over mij'-pagina.

4. Jij geeft feedback op jouw verhaal en ik zet daarmee de laatste puntjes op de i. 

5. Je ontvangt van mij een persoonlijk storytellingboek waarin je schrijftips vindt voor bezielde content en storytelling tips over welke verhalen je vertelt in jouw communicatie-uitingen. 

JA! HOE VIND IK MIJN Soul story?

Vind jouw verhaal


  

“Ontzettend blij met Nanda haar hulp om mijn verhaal helder op papier te krijgen! Haar manier van werken heb ik ervaren als warm, betrokken, en professioneel, kortom; heel fijn!“

Lydia Niestadt
DOWN TO EARTH RETREATS

VIND JOUW
WebtekstEN

Je bent je bedrijf met veel bezieling gestart, maar het lukt je niet om jouw ideale klant aan te trekken. Je hebt een missie met deze wereld te delen en je wilt laten zien wie jij bent. Maar je weet niet wat je moet vertellen, zodat jouw ideale klant zich met jouw onderneming verbonden voelt. Daarnaast kost schrijven jou veel te veel tijd en energie en steek je dat liever in andere dingen.

Dit gaan we doen

1. Je ontvangt van mij een werkboek. Hiermee ga je aan de slag en zo krijg je jouw ideale klant helder en ontdek je vanuit welke waarden jij onderneemt. Ook denk je alvast na over jouw missie. 

2. In een 1-op-1 soul sessie gaan we met elkaar de diepte in, zodat de essentie van jouw onderneming helder wordt: jouw ‘waarom’, jouw rode draad, missie en visie. 

3. Ik schrijf een 'over mij'-pagina en webteksten die impact maken op jouw ideale klant en op Google. 

4. Jij geeft feedback en ik zet daarmee de laatste puntjes op de i. 

5. In een call van 30 minuten lopen we samen alle webpagina's door om te kijken of alles goed staat. Daarna geven we elkaar een digitale high five en ga jij onderscheidend en succesvol ondernemen! 

JA! HOE VIND IK MIJN webtekstEN?

Vind jouw woorden

VINd JOUW
Missie

Als ondernemer, maar ook als werknemer, verliezen we soms onze richting in het leven. Wat je ooit als jouw missie zag, voelt nu niet meer passend. Je loopt vast en weet niet zo goed waar je naartoe wilt met jouw onderneming / carrière. Of je hebt juist een heleboel ideeën, maar je twijfelt over wat bij jou past.

Dit gaan we doen

1. Je ontvangt van mij een werkboek. Hiermee ga je aan de slag om je voor te bereiden op de soul sessie. 

2. In een soul sessie met businesscoach Daniëlle Meesters en mij gaan we met elkaar de diepte in om te ontdekken wat jij écht wilt met jouw onderneming of carrière. Dit ligt verscholen in jouw verhaal. Als coach begeleidt Daniëlle jou bij het vinden van jouw kernkwaliteiten, jouw ‘waarom’, jouw gouden draad en missie. Er ontstaat een dieper inzicht in jezelf en in jouw onderneming of carrière.

3. Ik breng dit samen in één soul story die de kern raakt. Jouw soul story wordt jouw houvast en richtlijn om weer grip te krijgen op jouw onderneming of carrière.

4. In een call van 30 minuten bespreken we jouw inzichten uit de sessie en zetten we deze inzichten om in actiepunten.

5. Je bent klaar om jouw missie te omarmen en weet wat je te doen staat!  

JA! HOE VIND IK MIJN Missie?

Vind jouw verhaal en woorden