Storyteller

Soul Story
vinden

Ben je ondernemer, in loondienst, werkzoekende of studerend? Je bent welkom! Jij weet namelijk dat je jezelf en deze wereld meer te bieden hebt dan je op dit moment doet. Je wilt inspireren, je hart volgen, een waardevolle bijdrage leveren en vooral gehoor geven aan dat wat je van binnen voelt. Het is tijd om in jouw verhaal te stappen.

your soul has a calling and it’s leaving you clues

Je vraagt je misschien nu nog af hoe jouw verhaal vorm geeft aan jouw bedrijf, werk of privéleven? Of jouw verhaal interessant genoeg is? Hoe je jouw verhaal op een inspirerende manier in kan zetten? Ondanks deze vraagtekens VOEL je dat jij een verschil in jouw eigen leven en in dat van anderen kan en wil maken. Dit begint met het ontdekken van jouw verhaal als storyteller van jouw leven. Het is geen toeval dat je hier nu bent beland.

Ontdek de kracht van jouw verhaal 

Soul Story. De naam liegt er niet om. Deze privé sessie geeft je meer duidelijkheid over jouw purpose, meer inzicht in jezelf, een heldere missie en visie en richtlijnen voor de toekomst. Je loopt weg met een verhaal waarmee je antwoorden vindt, een inspiratie bent voor anderen, impact maakt, een onderscheidend en krachtig bedrijf neerzet, jouw ideale klant aantrekt en waarmee je verbindt met jouw eigen hart en dat van de ander. Yes! Dit is en doet jouw verhaal!

Are you ready to own your story?


Als je met mij wilt werken krijg je altijd een combinatie van hart en hoofd. Het hart is de basis in al mijn werk. Met mijn unieke Soul Story strategie breng ik je uit je hoofd in je hart, zodat je vanuit je hart gaat spreken. Daar zet ik soms tarotkaarten, reiki of meditatie voor in. Geen gezweef, maar dat wat nodig is om het hoofd even uit te schakelen. Daarna gaan we over tot keiharde concrete actie! 


Ik nodig je heel graag uit voor een
Soul Story sessie om je de magie van jouw verhaal te laten ervaren!

Vind jouw verhaal

Dit gaan we doen

1. In een +/- 30 minuten durend kennismakings- gesprek deel je jouw intentie voor de Soul Story sessie. Welk vraagstuk hoop je met de privé Soul Story sessie antwoord op te krijgen? Welke doelen heb je voor ogen? Waar wil je jouw verhaal voor inzetten: bedrijf, werk of privé? 

2. We gaan 1-op-1 een hele dag (6-7 uur) intensief aan de slag met jouw verhaal. Dat betekent niet dat het één en al zonneschijn zal zijn. We gaan diep, raken verschillende emoties aan en reflecteren om je de magie van jouw verhaal te laten ervaren. Na deze dag weet je precies waar de kracht van jouw verhaal ligt, waarom je doet wat je doet, wat je écht wil (jouw missie), wat jouw gouden draad is en hoe je jouw verhaal in kan zetten voor jouw bedrijf, werk of privéleven.

3. We ruimen alle belemmerende overtuigingen en angsten op, zodat je na deze dag je verhaal helemaal durft te omarmen. Ben je ondernemer? Dan duiken we met elkaar ook wat dieper in de kracht van storytelling. Je leert niet alleen wat je verhaal is, maar ook hoe je jouw verhaal vertelt. Hoe je impact maakt, inspireert en jouw ideale klant aantrekt.

4. Een maand na de Soul Story sessie doen we een check in van + / - 30 minuten via Skype. Je mag mij al je vragen stellen. Met elkaar kijken we waar er nog knelpunten zitten om jouw verhaal volledig te omarmen. Ik geef je een liefdevolle schop onder je kont om het beste uit jezelf of uit jouw bedrijf te halen!

JA! HOE VIND IK MIJN Soul story?

Soul Story

  

“Ik heb ontzettend veel gehad aan de Soul Story sessie. Niet alleen om de bouwstenen
van mijn verhaal helder te krijgen, maar ik heb vooral ook veel over mezelf geleerd.
Dat maakt dat ik nog bewuster keuzes kan maken voor samenwerkingen, projecten
en mensen in m'n leven. Heel veel dank daarvoor!“


Kai Brouwer
Treehouse Tribe 

Soul Story 
schrijven

Je bent je bedrijf met veel bezieling gestart. Je hebt een creatieve geest, een prachtige missie en een rebelse ziel. Maar het lukt je niet om jouw ideale klant aan te trekken. Je hebt het gevoel dat te weinig mensen jou en jouw bedrijf écht zien en weten wat je doet. Jouw missie zo goed onder woorden brengen dat je altijd raakt en impact maakt is jouw grootste wens. Plezier krijgen in netwerken, doordat je stem niet verdrinkt in onzekerheid is jouw droom. Het is tijd om je verhaal te omarmen!

vertel vanuit je hart

Als je met mij wilt werken krijg je altijd een combinatie van hart en hoofd. Het hart is de basis in al mijn werk. Met mijn unieke Soul Story strategie breng ik je in contact met je hart, zodat het verhaal via deze plek omhoog komt. Ik werk, naast technieken om de bouwstenen van je verhaal helder te krijgen, met intenties, tarotkaarten, reiki en meditatie. Geen gezweef, maar genoeg diepgang om het hoofd uit te schakelen en het hart te openen. Daarna ga je over tot keiharde concrete actie om jouw Soul Story te vinden en schrijven! 

become a great storyteller

Yes, je leest het goed: schrijven! Misschien heb je altijd geloofd dat je geen schrijver bent en breekt het zweet je uit bij de gedachte aan ‘d’ of ‘dt’. Je bent beter dan je denkt. Je bent creatiever dan je denkt. Je bent de storyteller van jouw eigen krachtige verhaal. Ik help je om je verhaal in de juiste woorden met de buitenwereld te delen.

Zie je zelf schrijven niet zitten?
Voor een kleine meerprijs neem ik de pen van je over. 

Vind jouw woorden

Dit gaan we doen

1. Ter voorbereiding op de sessie ontvang je een werkboek. Met vragen en opdrachten maak je jouw ideale klant en merkwaarden helder.

2. Via Skype of Zoom gaan we intensief aan de slag met je verhaal. Dat betekent niet dat het één en al zonneschijn zal zijn. We gaan diep, raken verschillende emoties aan, reflecteren en selecteren dat wat er toe doet. Zo ontstaat er een krachtig verhaal waarvan je niet wist dat je het in je had. 

3. Met mijn online Soul Story Schrijfgids maak je van jouw missie, visie en belangrijkste verhaalelementen een krachtig verhaal. Deze schrijfgids staat bomvol schrijftips en je leert de blauwdruk van een goede Soul Story.

4. Je legt je eerste versie aan mij voor. In een Zoom of Skype call van 45 minuten geef ik je feedback. Je verwerkt de aanpassingen. Het eindresultaat is een kant-en-klare ‘over mij’-pagina waarmee je jouw ideale klant raakt en inspireert. 

5. Als toevoeging ontvang je een afsluitend werkboek en ruimen we al je belemmerende overtuigingen en angsten op, zodat je hierna je verhaal zelfverzekerd omarmt en vertelt.

6. In een call van + / - 30 minuten via Zoom of Skype lopen we je verhaal samen nog één keer door en voeren we de laatste correcties uit. Met elkaar kijken we naar eventuele knelpunten. Ik geef je een liefdevolle schop onder je kont om het beste uit je bedrijf te halen!

JA! HOE schrijf IK MIJN soul story?

Brand Story

 

 

 

"De eerste keer dat ik mijn verhaal las moest ik zo hard huilen. 
Nanda heeft zo goed en mooi onder woorden gebracht hoe mijn missie met betrekking tot mentale gezondheid ontstaan is. Het geeft mij en anderen telkens kippenvel. Wat was dit een geweldige en unieke ervaring!" 


Anaïta Nasser
The School of mental health

Story-
telling
Compleet

Je bent je bedrijf met veel bezieling gestart. Je hebt een prachtige missie, een avontuurlijke ziel en bent enthousiast. Je weet dat je verhaal gehoord mag worden. Maar je mist het vertrouwen, de juiste woorden en helderheid om het met de wereld te delen. Je houdt jezelf klein, terwijl je een grote impact wilt maken. 

Are you ready to go big?

Wat maakt jouw onderneming uniek? Waarmee onderscheid je jezelf in de 'sea of sameness'? Het antwoord is simpel: jouw verhaal is uniek! Door jezelf te laten zien, zet je een onderscheidend merk neer en trek je klanten aan die passen bij wie jij bent. Het is tijd om je verhaal te omarmen! Maar het ontdekken, opbouwen en overdragen van je verhaal kan een uitdaging zijn.

your soul has a calling and it’s leaving you clues

Als je met mij wilt werken krijg je altijd een combinatie van hart en hoofd. Het hart is de basis in al mijn werk. Met mijn unieke Soul Story strategie breng ik je in contact met je hart, zodat het verhaal via deze plek omhoog komt. Ook in deze tijden van quarantaine werk ik via Zoom of Skype met intenties, tarotkaarten, reiki en meditatie. Geen gezweef, maar genoeg diepgang om het hoofd uit te schakelen en het hart te openen. Daarna gaan we over tot concrete actie. Ik vraag je het hemd van het lijf terwijl we allebei vanuit onze eigen werkplek genieten van koffie/thee en een taartje. 

Now lean back

Yes! Dit lees je goed. Na onze sessie mag je achterover leunen. Ik tover je woorden om tot een krachtig verhaal en webteksten die jouw ideale klant raken en inspireren. Een online visitekaartje waarmee je jouw droomklant aantrekt.  

Vind jouw verhaal en woorden

Dit gaan we doen

  1. Ter voorbereiding op de sessie ontvang je een werkboek. Met vragen en opdrachten maak je jouw ideale klant en merkwaarden helder. 
      
  2. Via Skype of Zoom gaan we intensief aan de slag met je verhaal. Dat betekent niet dat het één en al zonneschijn zal zijn. We gaan diep, raken verschillende emoties aan, reflecteren en selecteren dat wat er toe doet. Zo ontstaat er een krachtig verhaal waarvan je niet wist dat je het in je had. 

  3. Als toevoeging ontvang je aan het einde van de dag een afsluitend werkboek en ruimen we al je belemmerende overtuigingen en angsten op, zodat je hierna je verhaal zelfverzekerd omarmt en vertelt.

  4. Ik verwerk je verhaal en webteksten in woorden die impact maken op jouw ideale klant en op Google. Het eindresultaat is een kant-en-klare website.

  5. Ik ontwikkel jouw eigen storytellingboek. Vol tips en tricks over storytelling en contentideeën. Zo heb je altijd content om te delen.

  6. In een call van + / - 30 minuten via Zoom of Skype lopen we samen alle webpagina's door en voeren we de laatste correcties uit. Daarna geven we elkaar een digitale high five en ga jij onderscheidend en succesvol ondernemen!


JA! Ik wil storytelling compleet!

Onlineimage-nanda-groot-98-min-min