Storyteller

VIND JOUW
Soul Story

Ben je ondernemer, in loondienst, werkzoekende of studerend? Je bent welkom! Jij weet namelijk dat je jezelf en deze wereld meer te bieden hebt dan je op dit moment doet. Je wilt inspireren, je hart volgen, een waardevolle bijdrage leveren en vooral gehoor geven aan dat wat je van binnen voelt. Het is tijd om in jouw verhaal te stappen.

your soul has a calling and it’s leaving you clues

Je vraagt je misschien nu nog af hoe jouw verhaal vorm geeft aan jouw bedrijf, werk of privéleven? Of jouw verhaal interessant genoeg is? Hoe je jouw verhaal op een inspirerende manier in kan zetten? Ondanks deze vraagtekens VOEL je dat jij een verschil in jouw eigen leven en in dat van anderen kan en wil maken. Dit begint met het ontdekken van jouw verhaal als storyteller van jouw leven. Het is geen toeval dat je hier nu bent beland.

Ontdek de kracht van jouw verhaal 

Soul Story. De naam liegt er niet om. Deze privé sessie geeft je meer duidelijkheid over jouw purpose, meer inzicht in jezelf, een heldere missie en visie en richtlijnen voor de toekomst. Je loopt weg met een verhaal waarmee je antwoorden vindt, een inspiratie bent voor anderen, impact maakt, een onderscheidend en krachtig bedrijf neerzet, jouw ideale klant aantrekt en waarmee je verbindt met jouw eigen hart en dat van de ander. Yes! Dit is en doet jouw verhaal!

Are you ready to own your story?


Als je met mij wilt werken krijg je altijd een combinatie van hart en hoofd. Het hart is de basis in al mijn werk. Met mijn unieke Soul Story strategie breng ik je uit je hoofd in je hart, zodat je vanuit je hart gaat spreken. Daar zet ik soms tarotkaarten, reiki of meditatie voor in. Geen gezweef, maar dat wat nodig is om het hoofd even uit te schakelen. Daarna gaan we over tot keiharde concrete actie! 


Ik nodig je heel graag uit voor een
privé Soul Story sessie om je de magie van jouw verhaal te laten ervaren!

Vind jouw verhaal

Dit gaan we doen

1. In een +/- 30 minuten durend kennismakings- gesprek deel je jouw intentie voor de Soul Story sessie. Welk vraagstuk hoop je met de privé Soul Story sessie antwoord op te krijgen? Welke doelen heb je voor ogen? Waar wil je jouw verhaal voor inzetten: bedrijf, werk of privé? 

2. We gaan 1-op-1 een hele dag (6-7 uur) intensief aan de slag met jouw verhaal. Dat betekent niet dat het één en al zonneschijn zal zijn. We gaan diep, raken verschillende emoties aan en reflecteren om je de magie van jouw verhaal te laten ervaren. Na deze dag weet je precies wat de kracht van jouw verhaal is, wat jou en jouw verhaal uniek maakt, waarom je doet wat je doet, wat je écht wil (jouw missie), wat jouw gouden draad is, wat jouw ervaringen uit je verleden je leren over de toekomst en hoe je jouw verhaal in kan zetten voor jouw bedrijf, werk of privéleven.

We ruimen alle belemmerende overtuigingen en angsten op, zodat je na deze dag je verhaal helemaal durft te omarmen. Ben je ondernemer? Dan duiken we met elkaar ook wat dieper in de kracht van storytelling. Je leert niet alleen wat je verhaal is, maar ook hoe je jouw verhaal vertelt. Hoe je impact maakt, inspireert en jouw ideale klant aantrekt.

3. Een maand na de Soul Story sessie doen we een check in van + / - 30 minuten via Skype. Je mag mij al je vragen stellen. Met elkaar kijken we waar er nog knelpunten zitten om jouw verhaal volledig te omarmen. Ik geef je een liefdevolle schop onder je kont om het beste uit jezelf of uit jouw bedrijf te halen!

JA! HOE VIND IK MIJN Soul story?

Soul Story

  

“Ik heb ontzettend veel gehad aan de Soul Story sessie. Niet alleen om de bouwstenen
van mijn verhaal helder te krijgen, maar ik heb vooral ook veel over mezelf geleerd.
Dat maakt dat ik nog bewuster keuzes kan maken voor samenwerkingen, projecten
en mensen in m'n leven. Heel veel dank daarvoor!“


Kai Brouwer
Treehouse Tribe 

VIND JOUW
brand story

Je bent je bedrijf met veel bezieling gestart. Je hebt een creatieve geest, een prachtige missie en een rebelse ziel. Maar het lukt je niet om jouw ideale klant aan te trekken. Je hebt het gevoel dat te weinig mensen jou en jouw bedrijf écht zien en weten wat je doet. Jouw missie zo goed onder woorden brengen dat je altijd raakt en impact maakt is jouw grootste wens. Plezier krijgen in netwerken, doordat je stem niet verdrinkt in onzekerheid is jouw droom. Het is tijd om je verhaal te omarmen!

vertel vanuit je hart

Als je met mij wilt werken krijg je altijd een combinatie van hart en hoofd. Het hart is de basis in al mijn werk. Met mijn unieke Brand Story strategie breng ik je in contact met je hart, zodat het verhaal via deze plek omhoog komt. Ik werk, naast technieken om de bouwstenen van je verhaal helder te krijgen, met intenties, tarotkaarten, reiki en meditatie. Geen gezweef, maar genoeg diepgang om het hoofd uit te schakelen en het hart te openen. Daarna ga je over tot keiharde concrete actie om jouw Brand Story te vinden en schrijven! 

become a great storyteller

Yes, je leest het goed: schrijven! Misschien heb je altijd geloofd dat je geen schrijver bent en breekt het zweet je uit bij de gedachte aan ‘d’ of ‘dt’. Je bent beter dan je denkt. Je bent creatiever dan je denkt. Je bent de storyteller van jouw eigen krachtige verhaal. Ik help je om je verhaal in de juiste woorden met de buitenwereld te delen.

Vind jouw woorden

Dit gaan we doen

1. Ter voorbereiding op de privé Brand Story sessie ontvang je van mij huiswerkopdrachten. Hiermee kan ik de dag passend maken op jouw onderneming.  

2. We gaan 1-op-1 een hele dag (6-7 uur) intensief aan de slag met jouw verhaal. Dat betekent niet dat het één en al zonneschijn zal zijn. We gaan diep, raken verschillende emoties aan, reflecteren en selecteren dat wat er toe doet. Zo ontstaat een krachtig verhaal waarvan je niet wist dat je het in je had. Na deze dag weet je precies wat jou en jouw verhaal uniek maakt, waarom jij doet wat je doet, wat jij écht wil (jouw missie), wat jouw gouden draad is en hoe je jouw verhaal in kan zetten voor jouw bedrijf. Als toevoeging ruimen we al je belemmerende overtuigingen en angsten op, zodat je na deze dag je verhaal zelfverzekerd omarmt en vertelt.

3. Hoe maak je nu van je missie, visie en belangrijkste verhaalelementen een helder verhaal? Ik help je om je verhaal in de juiste woorden met de buitenwereld te delen. Ik leer je de blauwdruk en begeleid je in het schrijfproces. Het eindresultaat is een kant-en-klare ‘over mij’-pagina waarmee je jouw ideale klant raakt en inspireert. Daarnaast ontwikkelen we een storytellingboek, zodat je altijd content hebt om te delen.

4. Een maand na afronding van je verhaal doen we een check in van + / - 30 minuten via Skype. Je mag mij al je vragen stellen. Met elkaar kijken we waar er nog knelpunten zitten om je verhaal volledig te omarmen. Ik geef je een liefdevolle schop onder je kont om het beste uit je bedrijf te halen!

JA! HOE VIND IK MIJN brand story?

Brand Story

 

 

 

"De eerste keer dat ik mijn verhaal las moest ik zo hard huilen. 
Nanda heeft zo goed en mooi onder woorden gebracht hoe mijn missie met betrekking tot mentale gezondheid ontstaan is. Het geeft mij en anderen telkens kippenvel. Wat was dit een geweldige en unieke ervaring!" 


Anaïta Nasser
The School of mental health

Soul&Brand
 Compleet

Je bent je bedrijf met veel bezieling gestart. Je hebt een prachtige missie, een avontuurlijke ziel en bent enthousiast. Je weet dat je verhaal gehoord mag worden. Maar je mist het vertrouwen, de juiste woorden en helderheid om het met de wereld te delen. Je houdt jezelf klein, terwijl je een grote impact wilt maken. 

Are you ready to go big?

Wat maakt jouw onderneming uniek? Waarmee onderscheid je jezelf in de 'sea of sameness'? Het antwoord is simpel: jouw verhaal is uniek! Door jezelf te laten zien, zet je een onderscheidend merk neer en trek je klanten aan die passen bij wie jij bent. Het is tijd om je verhaal te omarmen! Maar het ontdekken, opbouwen en overdragen van je verhaal kan een uitdaging zijn.

your soul has a calling and it’s leaving you clues

Als je met mij wilt werken krijg je altijd een combinatie van hart en hoofd. Het hart is de basis in al mijn werk. Met mijn unieke Soul & Brand Story strategie breng ik je in contact met je hart, zodat het verhaal via deze plek omhoog komt. Ik werk, naast praktische technieken om de bouwstenen van je verhaal helder te krijgen, met intenties, tarotkaarten, reiki en meditatie. Geen gezweef, maar genoeg diepgang om het hoofd uit te schakelen en het hart te openen. Daarna ga je over tot keiharde concrete actie om succesvol en onderscheidend te ondernemen. 

Now lean back

Yes! Dit lees je goed. Na de privé sessie mag je achterover leunen. Ik tover je woorden om tot een krachtig verhaal en webteksten die jouw ideale klant raken en inspireren. Een online visitekaartje waarmee je een succesvolle impact maakt.  

Vind jouw verhaal en woorden

Dit gaan we doen

  1. Ter voorbereiding op de privé sessie ontvang je van mij huiswerkopdrachten. Hiermee kan ik de dag passend maken op jouw onderneming.
      
  2. We gaan 1-op-1 een hele dag (6-7 uur) intensief aan de slag met je verhaal. Dat betekent niet dat het één en al zonneschijn zal zijn. We gaan diep, raken verschillende emoties aan, reflecteren en selecteren dat wat er toe doet. Zo ontstaat er een krachtig verhaal waarvan je niet wist dat je het in je had. Na deze dag weet je precies wat jou en jouw verhaal uniek maakt, waarom je doet wat je doet, wat jij écht wil (jouw missie), wat je gouden draad is en hoe je jouw verhaal in kan zetten voor je bedrijf. Als toevoeging ruimen we al je belemmerende overtuigingen en angsten op, zodat je na deze dag je verhaal zelfverzekerd omarmt en vertelt.

  3. Ik schrijf je verhaal en webteksten in woorden die impact maken op jouw ideale klant en op Google. Het eindresultaat is een kant-en-klare website. Daarnaast ontwikkelen we een storytellingboek, zodat je altijd content hebt om te delen.

  4. In een call van + / - 30 minuten via Skype lopen we samen alle webpagina's door om te kijken of alles goed staat. Je mag mij al je vragen stellen. Daarna geven we elkaar een digitale high five en ga jij onderscheidend en succesvol ondernemen!


JA! Dit wil ik!

Onlineimage-nanda-groot-98-min-min