Blog

3 juni 2019

Dit is mijn 'waarom'

‘Waarom?’ Peuters stellen deze vraag iedere vijf seconden. Leergierig en nieuwsgierig om de wereld te begrijpen en te ontdekken. Wanneer we ouder worden verandert deze vraag van een externe interesse naar een interne zoektocht. Dit ene simpele woordje is de verbinding naar ons hart. Het opent de deur naar onze missie, diepste verlangens en overtuigingen. Dit is mijn ‘waarom’. 

Mijn weg naar Mijn Storyteller was geen glimmende marmeren vloer. Hij was ongeasfalteerd met diepe kronkels, hobbels, tweesplitsingen en een dikke mist. De afgelopen jaren waren een zoektocht naar het volgen van mijn hart en naar mezelf. Het voorgekauwde stappenplan van de maatschappij werkte niet voor mij. Het raakte mijn kern niet. Op veel manieren heb ik gestreden om mijn hart te horen spreken, om de kern te vinden. Die levenslust en niet willen conformeren aan hoe het hoort, is wat ik herken in ondernemers. Je eigen weg vinden en daarvoor durven gaan.

Mijn dieptepunten en hoogtepunten heb ik tijdens mijn zoektocht altijd met de buitenwereld gedeeld. Door echt en eerlijk te zijn ontstond verbinding met de ander. Ik raakte mensen met het delen van mijn verhaal. Deze ervaring vond ik zo waardevol dat ik anderen daar nu graag in begeleid. Ik geloof in de kracht van kwetsbaarheid en in de kracht van een authentiek verhaal. Het is de weg naar het hart en wanneer we het hart bereiken dan volgt de rest vanzelf. Je hebt geen sluwe marketingtechnieken of trucjes nodig om het product of de dienst waar jij in gelooft tot een succes te maken. Het enige dat je nodig hebt ben jij met jouw échte verhaal in jouw woorden. Daarom begeleid ik ondernemers in het schrijven van teksten die werken en in het vertellen van hun soul story. Al die bezieling op papier mogen zetten...het is fantastisch! 

Deel dit artikel: E-mail LinkedIn Facebook