schelp met cacao

It was amazing!!!! Zo dankbaar en ik gloei nog na van de sessie. 

Hannah

Cacao ceremonie connect to purpose

(3 klantbeoordelingen)

22 oktober 2021 | 10:00 – 12:00 uur
Deze ceremonie wordt online gegeven

Tijd, prijs & aanmelden

Je wilt ondernemen vanuit je hart. Echt diep voelen wat jij hier te doen hebt en vanuit daar keuzes maken. Maar in tijden van actie verlies je nog wel eens de verbinding met jezelf en daardoor ook met je bedrijf ….

✒️ je kruipt in je hoofd wanneer je keuzes moet maken.

✒️ jouw diepste verlangen raakt in al die actie een beetje op de achtergrond.

✒️ je vraagt je soms af of je nog wel op de goede weg zit.

✒️ je hoort je hart spreken, maar durft nog niet 100% te vertrouwen op die innerlijke wijsheid.

✒️ je verliest soms de diepere laag in wat je doet, waardoor je het lastig vindt om met jouw visie te verbinden.

DIT IS WAAR JIJ naar verlangt

Dat brein een keer lekker uitzetten en écht diep intunen met wat jij hier te doen hebt. Jouw bedrijf vanuit verbinding met je hart en purpose tegen het licht houden. Bewandel ik nog wel het juiste pad?

Wat past bij mij? Wat geeft me plezier? Waar verlang ik naar? Op welke manier houd ik mezelf momenteel tegen? Dit zijn de inzichten die tijdens deze masterclass omhoog mogen komen. 

Maak verbinding met jouw kern

In deze cacao ceremonie begeleid ik je naar jouw hart, Je leert contact maken met je innerlijke wijsheid en je onderzoekt wat het is wat jou hier te doen staat.

De focus van de cacao ceremonie ligt op het ontvangen van nieuwe inzichten en persoonlijke groei. Dit kun je verwachten:

✒️ Je voelt tot in het puntje van je tenen waar jij naar verlangt en weet welke keuzes je mag maken.

✒️ Je voelt wat jou hier te doen staat en kan vanuit daar richting geven aan jouw bedrijf.

✒️ Je komt even lekker uit je hoofd en verbindt met je hart.

✒️ Je doorziet waar je jezelf momenteel tegenhoudt en waar je niet jouw pad volgt.

✒️ Je voelt meer rust, omdat je leert vertrouwen op de wijsheid in jezelf.

✒️ JJe ervaart veel meer flow in je bedrijf.

 

Verbinden met je hart, je purpose en zielsmissie is het aller belangrijkste wat je kunt doen voor je business. Everything will flow so much better!

Deisy

nanda rent vrijheid

De cacao ceremonie was een fantastische ervaring. Het heeft me geleerd om meer te vertrouwen op de momenten waar ik me blij voel en heeft me het vertrouwen gegeven dat ik alles wat ik wil bereiken kan bereiken. 

Charida

Van verdwaald naar ondernemen vanuit purpose

Ik heb me heel lang verloren gevoeld.

Ik wist dat ik veel potentie had, een harde werker was en iets wilde bijdrage in deze wereld. Maar het concreet maken en tot in het puntje van mijn tenen voelen ‘dit ben ik en dit is wat mij te doen staat’ lukte me niet.

Frustratie, onzekerheid en verdriet stapelden zich jaar na jaar op.

Totdat ik een leap of faith nam: ik ga 100% doen wat mijn hart me ingeeft.  

Inmiddels sta ik bekend om het volgen van mijn hartsverlangen en onderneem ik vanuit purpose. 

Mijn geheim? Ik sta in verbinding met mijn hart en durf daar naar te luisteren. Ik baseer mijn keuzes op dat gevoel. 

In deze ceremonie ga ik jou hier ook mee in contact brengen. 

Dit gaan we doen

We beginnen met een pure cacao ceremonie. Zodat je uit je hoofd komt en echt gaat voelen. Pure cacao staat al duizenden jaren bekend als hartopener.

Met een prachtige hart meditatie en purpose visualisatie brengen de cacao en ik je op jouw pad. 

Na de ceremonie ga je aan de slag met verdiepende levensvragen. 

Workshop locatie online

Dag: 22 oktober

Tijd: 10:00 – 12:00 uur

Locatie: Je ontvangt een Zoom link. Ook krijg je een pakketje met pure cacao opgestuurd. 

Prijs: 47,- incl. BTW

Deze ceremonie wordt online gegeven
Maar omdat ik sfeer en verbinding belangrijk vind draag ik zorg voor een warme online omgeving.

De cacao ceremonie was een super mooie ervaring. Echt weer gevoeld wat diep van binnen mijn verlangen is en waar ik mijzelf nog tegenhoud. Dankjewel!!

Rosanne

schelp met cacao

Deze cacao ceremonie was zo krachtig. Ik voel het tot in mijn botten. Ik heb al veel cacao ceremonies gevolgd en sta versteld van wat je  online hebt neergezet.  Ik vond het heel fijn om het dit keer vanuit mijn eigen omgeving te kunnen volgen. Dit was écht wat ik nodig had.  

Cindy

Veelgestelde vragen

Hoe werkt dat online?

De ceremonie wordt via Zoom gegeven. Ben je niet bekend met Zoom? No worries: je ontvangt van mij alle uitleg. Ook ontvang je een feestelijk pakketje thuis met pure cacao en instructies voor de bereiding. 

Moet ik de pure cacao drinken?

Niets moet, maar om een volledige ervaring te hebben raad ik het wel aan. Drink je liever geen cacao dan kun je alsnog meedoen met de ceremonie en de bijbehorende meditaties en de rest van het programma.

Wanneer mag ik geen pure cacao drinken?

Het is niet verstandig om pure cacao te drinken wanneer je zwanger bent, hartproblemen hebt of antidepressiva slikt. 

Ik ben geen ondernemer. Is de ceremonie dan geschikt?

Ja, ook dan kun je meedoen. Misschien plant deze ceremonie wel het zaadje om eindelijk je droom achterna te gaan. Of krijg je inzicht in welke baan of studie bij jou past.

Verbinden met jouw purpose is het begin van het bewandelen van JOUW pad. De ceremonie geeft inzicht in wie jij bent en wat je wilt. 

Ik ben ondernemer. Kan ik de kosten zakelijk aftrekken?

Jazeker! Je ontvangt na aankoop van een kaartje een factuur met btw. Deze ceremonie helpt je om meer vanuit jouw hart en purpose te ondernemen. Je kunt de ceremonie aftrekken als kosten en de btw terugvorderen.