storyteller Nanda coacht een klant in Den Haag

lieve woorden van
blije klanten

mijn storyteller artwork
mijn storyteller artwork
storyteller Nanda coacht een klant in Den Haag

lieve woorden
van tevreden klanten

eye
openers

Ik had al een onderneming voordat ik aan het Soul Purpose traject begon. Wat me in dat traject ongelooflijk aansprak, was het gebruik van verschillende technieken om bij je purpose te komen. Maar ook het feit dat alles vanuit het hart werd gedaan. Iets wat bij mij gelijk een ‘hell yes’ aanwakkerde.

De ervaring die ik heb gehad was SUPER! Ik heb nu een veel beter beeld van wat ik wil. Dit is iets waar ik het afgelopen jaar ongelooflijk mee geworsteld heb sinds ik mijn bedrijf ben begonnen.

Constant het idee dat er meer is, dat ik niet aan het doen ben wat ik moet doen en dat ik niet mijn maximale potentieel aan het benutten ben. Ik had de angst dat ik misschien weer een 9-5 baan moest nemen en moest stoppen met ondernemen.

Maar nu weet ik 100% welke weg ik in mag slaan en heb ik ongelooflijk veel vertrouwen in mijn ondernemersreis. Ik weet waar ik andere bij kan helpen, wat ik wil en dat ik inderdaad grootse dingen ga bereiken.”

Nikki Willemse 
Ondernemerscoach

Nikki zittend op stoep

“Bracht meer verdieping in mijn leven”

Ik had tijdens de live sessie het gevoel dat er echt werd geluisterd naar mijn verhaal.

Ik durfde volledig mezelf te zijn en me kwetsbaar op te stellen. Het heeft voor meer verdieping in mijn leven gezorgd.

Ook heel bijzonder dat er met tarotkaarten wordt gewerkt. Een mooie toevoeging.

Miriam Evers

“Waardevolle inzichten, vertourwen en energie”

De workshop heeft me heel veel waardevolle inzichten gegeven. Maar vooral vertrouwen en energie om door te gaan. Dankjewel. Het was fantastisch!

Barbara Voskuil

“De emoties stroomden over”

Ik ben je nog steeds erg dankbaar dat je me hebt overgehaald om de workshop te volgen. De emoties stroomden over. Ik heb nu een duidelijk beeld van wat ik echt wil en dat geeft heel veel rust.

Jascha Boersema

“Belemmerende, negatieve gedachten loslaten”

Ik ben door de workshop weer in contact gekomen met mezelf en wat ik wil. Los van alle meningen van anderen of belemmerende en negatieve gedachten die door mijn hoofd gingen. En ik heb geleerd hoe ik weer bij mezelf kan komen als ik het even kwijt ben.

Larissa Braam
narratief coachen ervaring

inzichten

Ik heb ontzettend veel gehad aan het Soul Purpose traject. Niet alleen om de bouwstenen voor het verhaal van het ontstaan van Treehouse Tribe helder te krijgen, maar ik heb vooral heel veel over mezelf geleerd.

Waarom ik bij bepaalde ideeën helemaal aan ga en ik het niet los kan laten. Nu snap ik heel goed waar dat vandaan komt: het is mijn Soul Purpose. Daar had ik voorheen eigenlijk nooit bij stilgestaan. 

Dat maakt ook dat ik nog bewuster keuzes kan maken voor samenwerkingen, projecten en mensen in m’n leven. Heel veel dank daarvoor!

Kai Brouwer

EIGENAAR – The Treehouse Tribe

Kippenvel

Nanda heeft mij geholpen bij het vinden van mijn Business Story voor The School of Mental Health. De samenwerking met haar was ontzettend leuk en fijn. Een geweldige en unieke ervaring met een heel mooi eindresultaat.

Nanda stelde tijdens de privé sessie goede vragen en zette me echt aan het denken. Hiermee vond ze de highlights uit mijn leven en onderneming om uiteindelijk de rode draad te omschrijven.

Dit doet ze op een hele fijne manier waardoor het net voelt alsof je tegen je beste vriendin praat. Nanda is een warm persoon en stelt je erg op je gemak bij het vertellen van je levensverhaal.

Het eindresultaat was een verhaal dat mij en anderen telkens kippenvel geeft. Ik hoop dan ook dat we snel weer samen kunnen werken!

Anaita Nasser
Eigenaar – The School of mental health

ervaringen storyteller

ander perspectief

Tijdens het eerste telefoongesprek met Nanda hadden we direct een goed gevoel. Ze begon bij ons als oprichters van Back to the Wild om het verhaal van Back to the Wild te vertellen en dat vonden we erg overtuigend.

Door haar hebben we nu meer inzicht in wat we doen. Ook hebben we een andere blik op ons verhaal. Van inhoudsgericht naar meer verkoopgericht.

Nanda heeft ons niet alleen een aansprekend verhaal gegeven, maar ook een ander perspectief.

Als je nadenkt over met Nanda samenwerken kunnen we dit echt aanbevelen. Alleen al het proces om tot je Business Story te komen helpt je als organisatie.

Bovendien hebben wij binnen een maand na oplevering zes nieuwe klanten ontvangen op ons duurste traject!

Thijs Visser
EIGENAAR – Back to the wild

Meer weten?
laten we kennismaken!

IN EEN GRATIS 30-MINUTEN SKYPE GESPREK DOEN WE EEN PROEFRONDJE MET ELKAAR – vrijblijvend

Boek nu een afspraak in mijn online agenda.
Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Tot snel,
Nanda