In 4 stappen naar jouw soul purpose business

Wordt met deze vier stappen een zelfstandig ondernemer die onderneemt vanuit haar hart en purpose. Zodat je weet wat je wilt, wat écht 100% past bij wie jij bent, welke keuzes je daarvoor hebt te maken en waardoor je met plezier mensen kan helpen.

Vertrouw op dat vuurtje dat diep van binnen in je brandt. Ga doen wat JOU gelukkig maakt en daarmee je eigen geld verdienen.

Met tranen in mijn ogen deze masterclass bekeken. Ik vond zoveel herkenning en het heeft me gemotiveerd om in actie te komen. Heel erg bedankt!

charlotte

In deze masterclass ga je leren

✒ Welke vier stappen een must zijn om een eigen business te bouwen dat 100% past bij wie jij bent, waarmee je van betekenis bent voor anderen en tegelijkertijd doet waar jij gelukkig van wordt. Want jij weet dat er veel meer in je zit dan wat er binnen de kaders van wat je nu doet uitkomt en wilt nu echt kiezen voor jezelf.

✒ Welke fouten je nu maakt, waardoor je nog niet hebt ontdekt wat je echt wil, welke potentie er in jou ligt en je daar vol vertrouwen voor gaat. Voor je gevoel heb je al van alles gedaan, maar je krijgt het maar niet te pakken.

✒ Wat de juiste strategie is om een succesvol bedrijf vanuit purpose te bouwen. En waarom deze strategie zo belangrijk is als je zelfverzekerd jouw ondernemerspad wil bewandelen. Je begrijpt dat er iets van structuur en logica in moet zitten. Zonder strategie flow je alle kanten op.

✒ Hoe je in actie komt…ook als je het gevoel hebt er nog niet klaar voor te zijn. Je weet dat je de stap wilt zetten. Maar onzekerheid en twijfel houden je tegen. Dat is ontzettend irritant.

Het heeft me veel waardevolle inzichten gegeven. Maar vooral vertrouwen in mezelf en energie om door te gaan. Dankjewel! Het was fantastisch!

Barbera

“Ontzettend bedankt voor deze fijne en leerzame masterclass”

“Dankjewel voor deze prachtige gratis masterclass”

“Wauw mooie masterclass, mooi mens!”

“Schitterend! Ik zit te huilen”

WOW jij bent echt goed! Ik voelde bij alles YES! Deze stappen zijn zo waardevol. Super blij dat ik mee heb gedaan.

clara

Hi, mijn naam is Nanda

Purpose-, ondernemens-, hart-, reis- en surfliefhebber. Een tipje van de sluier van wie ik ben. 

Als purpose business begeleider help ik vrouwen, die net als ik alles uit zichzelf en het leven willen halen, om hun eigen soul purpose business te bouwen.

Daarvoor combineer ik als narratief coach en reiki practitioner de kracht van het levensverhaal met hartopeners (pure cacao) en energiewerk, zodat mijn klanten een diepe verbinding met hun hart en purpose ervaren.

Mijn verleden als filmproductieleider en kennis van verschillende coachingstechnieken, business, marketing en sales zet ik in voor grote persoonlijke transformaties en concrete actieplannen. 

Ik ben iemand die 100% naar haar hart heeft leren luisteren en vanuit die verbinding keuzes maakt in het leven.

Ook ik deed iets wat niet meer 100% goed voelde. Ook ik had geen zin meer om in de ratrace te blijven en volgens de regels van anderen te leven. Ook ik moest leren hoe ik mijn verlangens realiteit kon maken: op mijn manier. Ook ik was bang voor de oordelen van anderen.

Ook ik stond op een punt waarop ik me realiseerde: ga ik iets doen aan dit knagende ontevreden en onrustige gevoel?

MIJN ANTWOORD WAS LUID EN DUIDELIJK: JA!

Want tegelijkertijd ben ik iemand die houdt van doorpakken, in beweging komen, duidelijke doelen stellen en daarvoor gaan.

Je vindt bij mij de unieke combinatie om een succesvol eigen bedrijf te bouwen vanuit verbinding met je hart en purpose. Geen gezweef, maar dat wat nodig is voor een bedrijf dat 100% past bij wie jij bent met concrete en duidelijke resultaten.

En ik heb een gigantisch grote intrinsieke motivatie om jou daarbij te helpen en je te zien groeien!

Nu je er toch bent: maak daar gebruik van! Op deze pagina lees je de ervaring van een aantal vrouwen die je voor gingen.