Mijn soul story

MIJN
Soul story

Ken jij de kringgesprekken van de basisschool nog? Ik was dat ene meisje dat op maandagochtend haar vingertje het hoogst in de lucht stak om te vertellen wat ze dat weekend had meegemaakt. Zodra de woorden uit mijn mond rolden werd mijn fantasie geprikkeld en knutselde ik het ene na het andere avontuur in elkaar. Tot de meester geïrriteerd met vlakke hand op tafel sloeg om aan te geven dat mijn tijd er op zat.

Maak je geen zorgen, het is gelukkig allemaal goed gekomen. Ik lijd niet aan waanbeelden. Ik vertel inmiddels braaf de waarheid. Maar de liefde voor woorden zit in mijn bloed. De liefde voor verhalen zit in mijn hart en de liefde voor het leven stroomt door mijn aderen. Met een studie Media, Informatie & Communicatie leerde ik om authentieke verhalen in woorden te vangen. Met een studie Documentaire Productie aan de Nederlandse Filmacademie leerde ik om authentieke verhalen te visualiseren. Met reizen van Zuid-Afrika tot India leerde ik om mijn eigen verhaal te vormen.

De passie voor verhalen vinden en schrijven loopt als een rode draad door mijn leven, maar er mijn werk van maken ging niet zonder slag of stoot (lees hier meer). Na een lange strijd om mijn hart te horen spreken, mijn kern te vinden, wandel ik nu op mijn eigen laantje. Ik laat mijn route niet meer bepalen door wat de maatschappij of mijn omgeving mij vertelt. 

Dit is Nanda

 

de liefde voor woorden zit in mijn bloed,
de liefde voor verhalen zit in mijn hart en de
liefde voor het leven stroomt door mijn aderen.

– NANDA VAN AALST 
MIJN STORYTELLER

Het vinden en schrijven van verhalen is de rode draad en kern in alles wat ik doe.

WAT VEEL MENSEN ZICH NOG TE WEINIG REALISEREN IS HOE BELANGRIJK je EIGEN authentieke VERHAAL is.

Eigenlijk is het de kern in alles wat wij doen. Iedereen op de wereld heeft een verhaal: jij ook! Wat veel mensen zich nog te weinig realiseren is hoe belangrijk dat eigen authentieke verhaal vol levenslust voor hun onderneming is. Het gaat om zo veel meer dan alleen een product of dienst. Maar hoe vind en gebruik je jouw verhaal en hoe vertel je dat op een manier dat het verbindt, impact maakt en activeert? Dat is waar ik om de hoek kom kijken!

Ik geloof in de kracht van kwetsbaarheid. Door open en kwetsbaar te zijn openen we mogelijkheden om met elkaar te verbinden. Wanneer jij een persoonlijk, authentiek en prikkelend verhaal gaat vertellen, verbind je klanten op een natuurlijke manier aan je onderneming.  

Het verhaal van Nanda

Ik begeleid gepassioneerde mensen die vanuit hun hart leven bij het vinden van hun eigen krachtige verhaal en zet dit om in woorden die werken. Dat doe ik met strategieën, woorden, beelden, mijn intuïtie en een beetje humor.

MET STRATEGIEËN, WOORDEN, BEELDEN, MIJN INTUÏTIE EN EEN BEETJE HUMOR HELP IK JOUW onderneming GROEIEN.

‘Multipotentialite’ (zoek op Google) is my middle name. Naast verhalen vinden en schrijven als storyteller ben ik ook tekstschrijver voor SEO webteksten, blogs, nieuwsbrieven, persberichten en nog veel meer. Ik schrijf woorden die werken, want woorden zijn de ambassadeur van jouw onderneming. Ik schrijf woorden die passen bij jou, zodat je klanten aantrekt die dat ook doen.

Ik word gelukkig van oprechtheid, verbinding, luisteren, elkaar een handje helpen, de wereld fijner maken, mijn werk, de vraag ‘waarom’, met mijn surfboard de zee bedwingen, dansen totdat mijn voeten pijn doen en de rust van de natuur. Dit is mijn verhaal. Ik ben benieuwd naar dat van jou!

JA! HOE VIND IK MIJN soul story?

Dit is mijn verhaal