mijn
soul story

Ken je de kringgesprekken van de basisschool nog? Ik was dat ene meisje dat op maandagochtend haar vingertje het hoogst in de lucht stak om te vertellen wat ze dat weekend had meegemaakt.

Zodra de woorden uit mijn mond rolden werd mijn fantasie geprikkeld en knutselde ik het ene na het andere avontuur in elkaar. Tot de meester geïrriteerd met zijn hand op tafel sloeg om aan te geven dat mijn tijd erop zat.

Maak je geen zorgen: het is gelukkig allemaal goed gekomen. Ik lijd niet aan waanbeelden en vertel inmiddels braaf de waarheid. De liefde voor woorden zit nog steeds in mijn bloed. De liefde voor verhalen zit in mijn hart en de liefde voor het leven stroomt door mijn aderen.

Met een studie Media, Informatie & Communicatie leerde ik om authentieke verhalen in woorden te vangen. Met een studie Documentaire Productie aan de Nederlandse Filmacademie leerde ik om authentieke verhalen te visualiseren. Door te verbinden met mijn hart, leerde ik om mijn eigen verhaal te vormen.

Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik bestemd was om meer te doen dan wat de maatschappij mij voorschotelde. Ik wilde mijn eigen weg vinden, mijn eigen regels bedenken, de wereld zien en een bijzonder leven ervaren.

Toen het tijd werd om de arbeidsmarkt te veroveren, merkte ik dat mijn dromen daar niet pasten.

 Ik schikte me naar het pad van volwassenheid, zekerheid en routine. Ondertussen raakte ik steeds verder van mezelf verwijderd.

de liefde voor woorden zit in mijn bloed,
de liefde voor verhalen zit in mijn hart
en de liefde voor het leven stroomt door mijn aderen.

in mijn eentje
de wereld over

Om terug te komen bij mezelf reisde ik, zo vaak mijn werk dat toeliet, in mijn eentje de wereld over. Weg van onze prestatiegerichte westerse maatschappij vond ik altijd een liefdevolle, zachte, ontspannen en gelukkige versie van mezelf. In die momenten voelde ik dat er zoveel meer in mij zat dat naar buiten wilde.

IK NAM EEN LEAP OF FAITH.
IK GING ALLEEN NOG DOEN WAT GOED VOELDE EN NIET WAT GOED STOND OP MIJN CV.

persoonlijk verhaal storyteller

In 2017, na voor de zoveelste keer geflirt te hebben met een burn-out, had ik er genoeg van. Ik realiseerde me dat ik mijn leven om moest gooien en stelde mezelf de vraag: ga ik iets doen aan dit ontevreden en ongelukkige gevoel? Het antwoord was luid en duidelijk: JA! Vanaf dat moment nam ik een leap of faith. Ik ging alleen nog doen wat goed voelde en niet wat goed stond op mijn CV.

Twee Skype gesprekken en de nodige vaccinaties later zat ik in het vliegtuig op weg naar het zuiden van India. Het was mijn innerlijke stem die mij naar deze plek bracht en ik had de moed om ernaar te luisteren.

Een half jaar werkte ik voor Soul & Surf en stond dagelijks op een surfboard en yogamat. Door mijn innerlijke stem te volgen en vanuit mijn hart te leven, vond ik mijn gouden draad. Een heldere boodschap rechtstreeks vanuit mijn hart: ik wil mensen de moed geven om hun eigen verhaal te vormen en omarmen, zodat ze een leven en bedrijf creëren waar hun hart sneller van gaat kloppen.

Ik ontdekte de bijzondere kracht van storytelling

Tijdens mijn zoektocht naar mezelf in India, deelde ik mijn verhaal via social media en een blog. Juist door authentiek en eerlijk te zijn ontstond er een diepe verbinding. Ik kreeg veel positieve reacties op mijn schrijfsels. Onbewust inspireerde ik anderen om ook hun hart te volgen. Ik ontdekte de bijzondere kracht van storytelling!

Toen ik terugkwam uit India stelde ik mezelf de vraag: wat kan ik met mijn skills, passie en missie doen, waarmee ik mezelf onderscheid van anderen? Het antwoord was Mijn Storyteller.

storyteller Nanda coacht een klant in Den Haag

Nu begeleid ik gepassioneerde mensen bij het vinden van hun eigen inspirerende en krachtige verhaal. Een verhaal waardoor zij ontdekken waar hun hart sneller van gaat kloppen, waarmee zij zowel privé als zakelijk richting geven aan hun eigen leven. Ik maak mensen graag letterlijk en figuurlijk de schrijver van hun eigen verhaal. Daarvoor combineer ik de verlangens van het hart met narratief coachen, storytelling en een (beetje) humor.

IK WIL MENSEN DE MOED GEVEN OM HUN EIGEN VERHAAL TE VORMEN EN OMARMEN, ZODAT ZE EEN LEVEN EN BEDRIJF CREËREN WAAR HUN HART SNELLER VAN GAAT KLOPPEN.

Ik word gelukkig van openheid, verbinding, luisteren, elkaar een handje helpen, de wereld compassievoller maken, mijn werk, de vraag ‘waarom’, nieuwe landen en culturen ontdekken, met mijn surfboard de zee bedwingen, mediteren, yoga, dansen totdat mijn voeten pijn doen en de rust van de natuur.
Dit is mijn verhaal. Ik ben benieuwd naar dat van jou!