mijn
soul story

Ken je de kringgesprekken van de basisschool nog? Ik was dat ene meisje dat op maandagochtend haar vingertje het hoogst in de lucht stak om te vertellen wat ze dat weekend had meegemaakt.

Zodra de woorden uit mijn mond rolden werd mijn fantasie geprikkeld en knutselde ik het ene na het andere avontuur in elkaar. Tot de meester geïrriteerd met zijn hand op tafel sloeg om aan te geven dat mijn tijd erop zat.

Maak je geen zorgen: het is gelukkig allemaal goed gekomen. Ik lijd niet aan waanbeelden en vertel inmiddels braaf de waarheid. De liefde voor avontuur zit nog steeds in mijn bloed. De liefde voor verhalen zit in mijn hart en de liefde voor het leven stroomt door mijn aderen.

Met een studie Media, Informatie & Communicatie leerde ik om persoonlijke verhalen in woorden te vangen. Met een studie Documentaire Productie aan de Nederlandse Filmacademie leerde ik om persoonlijke verhalen te visualiseren. Door te verbinden met mijn hart, leerde ik om mijn eigen verhaal te vormen. En als narratief coach ontdekte ik de ongelooflijke kracht en wijsheid van ons levensverhaal.

Ik wilde altijd mijn eigen weg vinden, mijn eigen regels bedenken, de wereld zien en een bijzonder leven ervaren.

Toen het tijd werd om de arbeidsmarkt te veroveren, merkte ik dat mijn dromen daar niet pasten.

Maar door mijn angst om niet goed genoeg te zijn wanneer ik de fluistering van mijn eigen hart zou volgen, schikte ik me naar de regels van anderen, zekerheid en routine. Ondertussen raakte ik steeds verder van mezelf verwijderd.

de liefde voor avontuur zit in mijn bloed,
de liefde voor verhalen zit in mijn hart
en de liefde voor het leven stroomt door mijn aderen.

in mijn eentje
de wereld over

Om terug te komen bij mezelf ontdekte ik yoga, meditatie, reiki en pranic healing. En reisde ik, zo vaak mijn werk dat toeliet, in mijn eentje de wereld over. Weg van onze prestatiegerichte westerse maatschappij vond ik altijd een liefdevolle, zachte, ontspannen en gelukkige versie van mezelf. In die momenten voelde ik: dit is wie ik in de kern ben. 

IK NAM EEN LEAP OF FAITH.
IK GING ALLEEN NOG DOEN WAT GOED VOELDE EN NIET WAT GOED STOND OP MIJN CV.

persoonlijk verhaal storyteller

In 2017, na voor de zoveelste keer geflirt te hebben met een burn-out, had ik er genoeg van. Ik realiseerde me dat ik mijn leven om moest gooien en stelde mezelf de vraag: ga ik iets doen aan dit ontevreden en ongelukkige gevoel? Het antwoord was luid en duidelijk: JA! Vanaf dat moment nam ik een leap of faith. Ik ging alleen nog doen wat goed voelde en niet wat goed stond op mijn CV.

Twee Skype gesprekken en de nodige vaccinaties later zat ik in het vliegtuig op weg naar het zuiden van India. Het was mijn hart dat mij naar deze plek bracht en ik had de moed om ernaar te luisteren.

Een half jaar werkte ik voor Soul & Surf en stond dagelijks op een surfboard en yogamat. Door mijn innerlijke stem te volgen en vanuit mijn hart te leven, ontdekte ik mijn hartsverlangen. Een heldere boodschap: ik wil mensen leren verbinden met hun eigen hart en ze de moed geven om hun hart te volgen. Zodat ze het leven kiezen waar zij gelukkig van worden. 

Ik ontdekte de bijzondere kracht van storytelling

Tijdens mijn zoektocht naar mezelf in India, deelde ik mijn verhaal via social media en een blog. Juist door authentiek en eerlijk te zijn ontstond er een diepe verbinding. Ik kreeg veel positieve reacties op mijn schrijfsels. Onbewust inspireerde ik anderen om ook hun hart te volgen. Ik ontdekte de bijzondere kracht van storytelling en wat voor impact het delen van je persoonlijk verhaal heeft. 

Toen ik terugkwam uit India stelde ik mezelf de vraag: wat kan ik met mijn ervaringenhartsverlangen en missie doen, zodat ik anderen kan helpen? Het antwoord was Mijn Storyteller.

storyteller Nanda coacht een klant in Den Haag

Nu begeleid ik mensen bij het verbinden met hun eigen hart, het ontdekken van hun eigen hartsverlangen en geef ze de vleugels om het te gaan DOEN. Zodat ze zowel privé als zakelijk gaan leven vanuit wie zij in de kern zijn. Daarvoor combineer ik hartopeners met narratief coachen, minset oefeningen, praktische tools, storytelling en een (beetje) humor.

IK WIL MENSEN DE MOED GEVEN OM HUN EIGEN VERHAAL TE VORMEN ZODAT ZE EEN LEVEN CREËREN WAAR HUN HART SNELLER VAN GAAT KLOPPEN.

Ik word gelukkig van openheid, verbinding, luisteren, elkaar een handje helpen, de wereld compassievoller maken, mijn werk, de vraag ‘waarom’, nieuwe landen en culturen ontdekken, met mijn surfboard de zee bedwingen, mediteren, yoga, dansen totdat mijn voeten pijn doen en de rust van de natuur.
Dit is mijn verhaal. Ik ben benieuwd naar dat van jou!