nanda schrijven

Ik ben ontzettend dankbaar voor deze 21-daagse, de inspiratie en tips. Ik voel mezelf zoveel krachtiger! En ik durf nu eindelijk te kiezen voor wat ik echt wil. 

Renske Hellendoorn

een business vanuit je hart

(3 klantbeoordelingen)

Dit programma duurt 21 dagen

prijs & aanmelden

In 21 dagen ga ik je leren hoe je dagelijks met jouw hart verbindt en daardoor steeds dichter komt bij wat je wilt, hoe je het wilt én dat ook in de wereld kunt gaan zetten. Zodat je vanuit daar jouw soul purpose business kunt creëren.

Accessing the wisdom of your heart opens up a doorway to the wisdom of the universe

Herken jij dit?

Je voelt het vlammetje diep van binnen branden: jij wilt zelfstandig ondernemer worden. Maar wat voor business jij wilt en hoe je het wilt, daar twijfel je over. Je piekert je suf. De goedbedoelde adviezen van mensen uit je omgeving en je eigen gedachten tollen rond in je hoofd. 

Je kan van alles vanuit je hoofd bedenken, maar dit is ook de plek waar jouw angsten, belemmerende overtuigingen en meningen van anderen wordt opgeslagen.

Dit is de reden waarom….

mensen niet beginnen, de sprong niet durven te maken, niet voor zichzelf kiezen of in hun business de verkeerde stappen zetten en uiteindelijk het plezier verliezen en op een dwaalspoor terechtkomen. Herkenbaar?

Tijd voor verandering

Stop met rondjes rennen in je hoofd. De meest succesvolle ondernemers ter wereld maken keuzes vanuit hun hart en ondernemen vanuit purpose. Het intuïtieve hart wijst je zonder angst jouw richting. Het hart verbindt je met wat jij wilt en wat jou hier te doen staat. 

 Kun jij jouw hart horen spreken?

Stel je eens voor….

dat je iedere dag een moment helemaal voor jou alleen hebt om met jezelf te verbinden. Dat je luistert naar jouw innerlijke wijsheid, afstemt op wat je voelt, voelt wat je nodig hebt en vanuit daar actie onderneemt: 365 dagen per jaar. Holy moly…wat voor geweldige dingen zouden er dan kunnen gebeuren? 

start je dag met wat jij nodig hebt

In 21 dagen ga ik je leren hoe je dagelijks met de fluistering van jouw hart verbindt en daardoor steeds dichter komt bij wat je wilt, hoe je het wilt én dat ook in de wereld kunt gaan zetten, zodat je vanuit daar jouw soul purpose business kunt creëren. Doordat je: 

✒ naar jouw innerlijke wijsheid luistert.

✒ op dagelijkse basis voelt wat je nodig hebt en wilt.

✒ meer helderheid en zelfvertrouwen ervaart.

✒ meer vanuit je hart leeft en kiest voor wat goed voelt voor jou.

✒ beter kan omgaan met angst en twijfel .

✒ meer rust in je hoofd ervaart.

✒ vol kracht en energie zit.

✒ iedere dag in een positieve vibe zit en mensen zich afvragen wat jij in je koffie doet 😉

Laten we ervoor zorgen dat jij JUIST op de meest belangrijke momenten met jezelf, je hart, je innerlijke wijsheid verbindt, zodat je ALTIJD keuzes maakt die jou dichter bij die soul purpose business brengen. 

 

Een ochtendritueel dat echt is afgestemd op mezelf. Waarbij ik nog dieper naar mijn eigen behoeften kijk en voel wat ik wil en nodig heb. 

Lauri Adelaar

close up kaars

Ik leef nu veel meer vanuit mijn hart en ben me gedurende de dag ook bewuster vanuit waar ik keuzes maak. De 21-daagse is zo mooi en goed georganiseerd. Je merkt dat er heel veel liefde in zit.

Nidhi Chadha

Dit gaan we doen

Je werkt 21 dagen, op eigen tempo, iedere ochtend aan een ochtendritueel waarmee je verbindt met jouw hart, zodat je ijzersterk wordt in voelen wat je wilt en wat bij jou past. Het wordt voor jou een ‘no brainer’ om jezelf iedere ochtend die paar minuten te gunnen. 

Wat je kan verwachten:

✒️ je ontdekt de intuïtieve intelligentie van jouw hart.

✒️ je creëert een ochtendritueel waarmee je dagelijks afstemt op jouw hart.

✒️ je luistert naar je innerlijke wijsheid in plaats van de mening van anderen.

✒️ je komt dichter bij wat je wilt en hoe je dit wilt.

✒️ je creëert jouw bedrijf vanuit je hart in plaats vanuit je hoofd.

✒️ je ervaart meer rust, vertrouwen en ontwikkelt een positieve mindset

Bonus

✒️ een hart meditatie waarmee je jouw hart écht kan horen spreken

✒️ een like minded community voor support, inspiratie en motivatie

✒️ wekelijks inspirerende en motiverende berichten van mij

✒️ een liefdevolle schop onder je kont van mij 😉

hi, ik ben Nanda

Je grootste cheerleader op jouw weg naar een soul purpose business. En dat begint allemaal bij jezelf dagelijks die paar minuten in de ochtend gunne om met je hart te verbinden.  

Toen ik begon als zelfstandig ondernemer dacht ik dat het wel snor zat met die verbinding met mijzelf. Ik kwam net terug uit India, deed iedere ochtend braaf yoga en een meditatie. Toch maakte ik onbewust allerlei keuzes vanuit mijn hoofd en kwam ik op een dwaalspoor terecht. 

Terugkijkend had écht leren verbinden met mijn hart me zoveel kracht, plezier, vertrouwen, rust en wijsheid kunnen geven. 

Inmiddels doe ik wat ik het allerliefste doe met mijn bedrijf. Mijn geheim? Mijn keuzes komen nu vanuit mijn hart en niet vanuit mijn hoofd. 

In dit programma leer ik ook jou hoe je 365 dagen per jaar, inclusief die donkere dagen, met jouw hart verbindt, zodat jij ALTIJD on top of your heart en game bent, voelt wat jij wilt, nodig hebt en vanuit daar een soul purpose business kunt creëren.

Het voelt alsof ik weer met mezelf kan praten en veel meer vanuit mijn gevoel leef en de dag begin. Ik ben dankbaar dat ik dit voor mezelf heb gekozen om te doen. 

Kirsten Jacobs

vaas met bloemen

Dit maakt dit programma uniek

1. Verbinding met een like minded community:
Het werkt ontzettend krachtig om in een groep aan een nieuwe gewoonte te werken. Je vindt motivatie en inspiratie bij elkaar. Iedereen is op weg naar die eigen soul purpose business. En het is natuurlijk fijn om te weten dat wanneer jouw wekker gaat…er allerlei mensen voor dezelfde uitdaging staan. You’re not alone! 

2. Veel waarde voor een lage prijs:
Het kost slechts 21,- om een grote impact te ervaren. Wat je in deze 21 dagen opbouwt en leert, pluk je voor de rest van je leven de vruchten van. Een kleine investering met een blijvende impact. 

3. Vanuit het hart:
Wat je echt wilt en waar je naar verlangt, vind je in je hart. Ik werk vanuit het hart, zodat je een ochtendritueel neerzet dat voortkomt vanuit een hartsverlangen en niet vanuit je mind. Dit zorgt ervoor dat ‘verbinden met jezelf’ geen to-do-lijstje wordt en houdt het innerlijk vlammetje 365-dagen per jaar brandend. 

 

Is dit programma geschikt voor mij?

JA! Als een eigen bedrijf wilt opzetten vanuit 100% vertrouwen, plezier en rust

JA! Als je wilt leren vertrouwen op jouw eigen innerlijke wijsheid in plaats van de mening van anderen. 

JA! Als je wilt ontdekken wat je echt wilt.

JA! Als je dagelijks wilt leren verbinden met jouw hart.

JA! Als je dagelijks jouw acties wilt leren afstemmen op jouw innerlijke wijsheid

alles op een rijtje

Start: maandag

Tijd: wanneer jij ‘s ochtends opstaat

Duur: 21 dagen

Prijs: 21,- incl. BTW

Deze workshop wordt online gegeven
Maar omdat ik sfeer en verbinding belangrijk vind, word je onderdeel van een Telegram Tribe waar je wekelijks inspiratie, motivatie en tips met elkaar kan delen

Veelgestelde vragen

Hoe werkt dat online?

Je ontvangt wekelijks de informatie en opdrachten in je inbox. Via audioberichten coach ik je door de 21 dagen heen. In de Telegram Tribe ontvang je ook waardevolle inspiratie en leuke extra’s die je tijdens de 21 dagen begeleiden.

Is dit programma wel voor mij, want ik heb al een ochtendritueel?

Jazeker! Dit programma zorgt ervoor dat je een ritueel ontwikkelt waarmee je verbindt met jouw hart, zodat je in jouw kracht staat en keuzes maakt die je dichter bij jouw eigen soul purpose business brengen. 

 

Is dit programma wel voor mij, want ik verbind al met mijn hart?

Absoluut! Je leert met dit programma stapsgewijs, in jouw eigen tempo, hoe je die verbinding nog meer kan verdiepen. En hoe je  deze verbinding JUIST op moeilijke momenten,  wanneer je dit het meest nodig hebt blijft maken.  

 

Is dit programma wel voor mij, want ik heb onregelmatige diensten?

Yes, no worries! Je kan het programma en alle opdrachten gewoon uitvoeren. En je ontvangt een bijlage met extra tips voor een ochtendritueel bij onregelmatige diensten.

Moet ik met dit programma iedere ochtend heel vroeg opstaan?

Daar kan ik lekker kort over zijn: nee, je houdt jouw eigen ritme aan.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan dit programma?

Je volgt dit programma 21 dagen. En het programma is opgedeeld in drie delen.
*De eerste week 10 minuten per dag.
*De tweede week 20 minuten per dag.
*De derde week 30 minuten per dag.

Easy, toch? 🙂

 

Wat bedoel je met een Telegram Tribe?

Telegram is een gratis cross-platform. Via de Telegram Tribe deel ik motiverende messages en inspiratie met je. Maar kun jij ook met andere deelnemers in contact komen voor support, tips en inspiratie.

No worries: je wordt niet overspoeld met berichten. De meldingen staan uitgeschakeld en reacties worden onder een bericht gebundeld. Zo blijft het lekker overzichtelijk.