nanda schrijven

Ik ben ontzettend dankbaar voor deze 21-daagse, de inspiratie en tips. Ik voel mezelf zoveel krachtiger! 

Renske Hellendoorn

Vanuit je hart ochtendritueel

(3 klantbeoordelingen)

4 april 2021
Dit programma duurt 21 dagen

Datum, prijs & aanmelden

In 21 dagen ontwikkel je jouw eigen ochtendritueel waarmee je verantwoordelijkheid neemt voor jouw gemoedstoestand, jouw gezondheid en jouw leven: 365 dagen per jaar. Ook when the going gets tough.

We beginnen op 4 april 2021, doe je mee?

Herken jij dit?

Je probeert het wel om meer in verbinding te komen met jezelf. Je doet het misschien allemaal al: eerder opstaan, mediteren, bewegen, schrijven. Maar het is zo lastig vol te houden. Je ‘moet’ al zoveel.

Eigenlijk juist op de momenten dat je die verbinding met jezelf het hardst nodig hebt, doe je het niet. Te druk, te moe, te chagrijnig, te down of gewoon geen zin om jezelf ertoe te zetten. Grappig hé, hoe dat werkt. Je weet dat het je zal helpen en toch doe je het niet. Dat kan dus 100% anders!

Stel je eens voor….

dat je ook op de dagen wanneer je moe wakker wordt, je niet goed voelt, stress of tijdsdruk ervaart…een moment helemaal voor jou alleen hebt om met jezelf te verbinden. Dat je afstemt op wat je voelt, voelt wat je nodig hebt en je dag begint met iets waar jij gelukkig van wordt: 365 dagen per jaar. Wat voor geweldige dingen zouden er dan kunnen gebeuren?

start je dag met wat jij nodig hebt

Stop eens met rennen, stop eens met jezelf afleiden, stop eens met excuusjes verzinnen om jezelf die paar minuten in de ochtend niet te gunnen. Begin eens met naar binnen kijken. Wat voel je dan? Waar probeer je jezelf van af te leiden? Welk besluit moet jij vandaag nemen?

Start met het 21-daagse Leef Vanuit Je Hart ochtendritueel. Onderzoek jezelf iedere dag en pak de verantwoordelijkheid over jouw gemoedstoestand, jouw gezondheid en jouw leven. Na deze 21 dagen heb jij jouw eigen ochtendritueel waarmee je van 2021 een TOP jaar maakt, ondanks de omstandigheden. Zodat je:

✒ vol kracht en energie zit

✒ naar jouw innerlijke wijsheid luistert

✒ op dagelijkse basis voelt wat je nodig hebt en wilt

✒ meer vanuit je hart leeft en het leven kiest dat goed voelt voor jou

✒ meer rust in je hoofd ervaart 

✒ iedere dag in een positieve vibe zit en mensen zich afvragen wat jij in je koffie doet 😉

Laten we ervoor zorgen dat jij JUIST op de meest belangrijke momenten met jezelf, je hart, je innerlijke wijsheid verbindt, zodat je ALTIJD keuzes maakt die goed voelen voor jou. En jij je dag vol kracht, energie en plezier start.

Of je nu net begint met een ochtendroutine of klaar bent om jouw ochtendroutine naar een heel ander niveau te brengen: het 21-daagse Leef Vanuit Je Hart ochtendritueel gaat dat allemaal voor je doen (en nog zoveel meer).

 

 

Een ochtendritueel dat echt is afgestemd op mezelf. Waarbij ik nog dieper naar mijn eigen behoeften kijk en het niet meer aanvoelt als een afvinklijstje.

Lauri Adelaar

close up kaars

De 21-daagse heeft ervoor gezorgd dat deze nachtbraker en snoozer, elke ochtend binnen 15 seconden naast haar bed staat en nu zelfs een uur eerder opstaat. Ik ben hier super dankbaar voor!

Nidhi Chadha

Dit gaan we doen

Je werkt 21 dagen, op eigen tempo, iedere ochtend aan een ochtendritueel dat je kracht, energie, verbinding en plezier oplevert EN ook nog eens gemakkelijk vol te houden is. Hoe jij je ook voelt en wat je ook ervaart. Het wordt voor jou een ‘no brainer’ om jezelf iedere ochtend die paar minuten te gunnen. 

Wat je kan verwachten:

✒ ontdek waarom een ochtendritueel belangrijk is voor jou

✒ ontdek welk ochtendritueel echt voor jou werkt

✒ leer jouw ochtendritueel afstemmen op jouw gevoel, zodat je jezelf altijd geeft wat je nodig hebt.

✒ leer hoe je jouw intrinsieke motivatie ijzersterk maakt, zodat je jouw ochtendritueel gemakkelijk volhoudt. 

✒ tips en tricks voor consistentie 365 dagen per jaar

BONUS

✒ persoonlijke voice berichten met waardevolle tips

✒ een like minded community voor support, inspiratie en motivatie

✒ iedere ochtend tussen 09:00 en 10:00
     WISDOM CHAT

✒ iedere ochtend een persoonlijke motiverende message

✒ een liefdevolle schop onder je kont van mij 😉

hi, ik ben Nanda

Je grootste cheerleader op jouw weg naar meer kunnen leven vanuit je hart. En dat begint allemaal bij jezelf dagelijks die paar minuten in de ochtend gunnen.

De momenten waarop ik die verbinding met mijn hart door middel van een ochtendritueel het meest nodig had, deed ik het niet. Ik maakte geen tijd, het voelde als het zoveelste wat ik ‘moest’ doen en ik vond het te confronterend om met mezelf te verbinden.

Terugkijkend naar de zwaardere periodes in mijn leven had deze investering in mezelf me zoveel kracht, plezier, vertrouwen, rust en wijsheid kunnen geven.

Inmiddels doe ik twee jaar consistent en met plezier mijn ochtendritueel. Mijn geheim? Mijn ochtendritueel komt vanuit mijn hart en niet vanuit mijn hoofd.

In dit programma leer ik ook jou hoe je 365 dagen per jaar, inclusief die donkere dagen, jezelf de rust, kracht, het plezier en de energie van een ochtendritueel geeft. Zodat jij ALTIJD on top of your heart en game bent en keuzes maakt die voor jou goed voelen. 

 

Het voelt alsof ik weer met mezelf kan praten en veel meer vanuit mijn gevoel leef en de dag begin. Ik ben dankbaar dat ik dit voor mezelf heb gekozen om te doen. 

Kirsten Jacobs

vaas met bloemen

Dit maakt dit programma uniek

1. Verbinding met een like minded community:
Het werkt ontzettend krachtig om in een groep aan een nieuwe gewoonte te werken. Je vindt motivatie en inspiratie bij elkaar. En het is natuurlijk fijn om te weten dat wanneer jouw wekker gaat…er allerlei mensen voor dezelfde uitdaging staan. You’re not alone! 

2. Veel waarde voor een lage prijs:
Het kost slechts 21,- om een grote impact te ervaren. Wat je in deze 21 dagen opbouwt en leert, pluk je voor de rest van je leven de vruchten van. Een kleine investering met een blijvende impact. 

3. Vanuit het hart:
Wat jou drijft vind je in je hart. Ik werk vanuit het hart, zodat je een ochtendritueel neerzet dat voortkomt vanuit een hartsverlangen en niet vanuit je mind. Dit zorgt ervoor dat het geen to-do-lijstje wordt en houdt het innerlijk vlammetje 365 dagen per jaar brandend.

Is dit programma geschikt voor mij?

JA! Als je al een vast ochtendritueel hebt, maar het moeilijk vindt om vol te houden.

JA! Als je wilt leren hoe je een eigen ochtendritueel creëert waar je gelukkig van wordt en wat je gemakkelijk met plezier all year round volhoudt.

JA! Als je dagelijks wilt leren verbinden met jouw innerlijke wijsheid.

JA! Als je dagelijks jouw acties wilt leren afstemmen op jouw innerlijke wijsheid

alles op een rijtje

Start: 4 april 2021

Tijd: wanneer jij ’s ochtends opstaat

Duur: 21 dagen

Prijs: 21,- incl. BTW

Deze workshop wordt online gegeven
Maar omdat ik sfeer en verbinding belangrijk vind, word je onderdeel van een Telegram Tribe waar je dagelijks inspiratie, motivatie en tips met elkaar kan delen

Veelgestelde vragen

Hoe werkt dat online?

Je krijgt dagelijks een persoonlijk voice bericht via Telegram toegestuurd met informatie en opdrachten. Ook ontvang je waardevolle e-mails in je inbox met werkbladen en leuke extra’s die je door de 21 dagen heen begeleiden. 

Is dit programma wel voor mij, want ik heb al een ochtendritueel?

Jazeker! Dit programma zorgt ervoor dat je jouw ochtendritueel consistent en met plezier gaat doen. Je ontwikkelt een ritueel dat past bij wat jij nodig hebt, zodat het geen takenlijstje wordt om af te vinken.

Met dit programma creëer je een ritueel vanuit je hart, zodat je ook op mindere momenten verbindt met jezelf, in jouw kracht staat en keuzes maakt die goed voelen voor jou. 

 

Is dit programma wel voor mij, want ik begin net met een ochtendritueel?

Absoluut! Je leert met dit programma stapsgewijs, in jouw eigen tempo, een eigen ochtendritueel creëren waar je zielsgelukkig van wordt EN wat je gemakkelijk en met plezier all year round volhoudt. 

 

Is dit programma wel voor mij, want ik heb onregelmatige diensten?

Yes, no worries! Je kan het programma en alle opdrachten gewoon uitvoeren. En je ontvangt een bijlage met extra tips voor een ochtendritueel bij onregelmatige diensten.

Moet ik met dit programma iedere ochtend heel vroeg opstaan?

Daar kan ik lekker kort over zijn: nee, je houdt jouw eigen ritme aan.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan dit programma?

Je volgt dit programma 21 dagen. En het programma is opgedeeld in drie delen.
*De eerste week 15 minuten per dag.
*De tweede week 30 minuten per dag.
*De derde week (naar eigen keuze) 45 minuten
  per dag.

Easy, toch? 🙂 

 

Wat bedoel je met een Telegram Tribe?

Telegram is een gratis cross-platform. Via de Telegram Tribe deel ik belangijke informatie, motiverende messages en inspiratie met je. Maar kun jij ook met andere deelnemers in contact komen voor support, tips en inspiratie. 

Dit is iedere dag mogelijk tussen 09:00-10:00 uur. Daarna wordt de groep vergrendeld, zodat we ons weer lekker kunnen focussen op wat we die dag te doen hebben.