Soul
Purpose

Ben je ondernemer, in loondienst, werkzoekende of studerend? Je bent welkom! Omdat jij weet dat je jezelf en deze wereld meer te bieden hebt dan je op dit moment doet.

Die droom die je diep van binnen met je meedraagt: hij is belangrijk en mag gehoord worden. Maar kun jij hem zelf nog horen?

your soul has a calling and it’s leaving you clues

Vraag jij jezelf af hoe het zou zijn om te weten wie je echt bent en wat je met deze wereld te delen hebt? Hoe het zou voelen om gewoon je hart te volgen en het leven te leven waar je naar verlangt?

Je wilt ontdekken wat jij écht wilt, voor jezelf en voor de wereld, en dit omzetten in een succesvol bedrijf. 

Dat betekent dat het geen toeval is dat je hier nu bent beland.

ontdek de kracht van jouw verhaal

Het is mijn werk om je in contact te brengen met jouw kern, waar je in gelooft, waar je van droomt, wat jij deze wereld te bieden hebt en om je de vleugels te geven het te gaan DOEN. 

Dit bereik je met het Soul Purpose traject:

 je gaat vol vertrouwen doen wat je echt wilt doen en stopt met leven volgens de regels van anderen.

 je bouwt vanuit jouw soul purpose je eigen business waar je goed mee verdient. 

 je durft 100% te vertrouwen op jouw innerlijke wijsheid.

 je ervaart een diepe persoonlijke transformatie waardoor je oude patronen, angsten en overtuigingen oplost en vanuit vertrouwen kan groeien. 

je ervaart rust in je hoofd

je voelt vrijheid en ruimte om te zijn wie je bent

je hebt enorm veel plezier in het leven

Nanda weet heel goed hoe je tot de kern komt door steengoede vragen te stellen. Ze leeft zich in in de persoon die voor haar zit.

Ik voelde dat ze helemaal in mij als persoon en in mijn verhaal dook. Ik vond volledige herkenning en nieuwe ontdekkingen over mijzelf.

Het heeft veel verdieping en antwoorden in mijn leven gebracht.

Mariska van Heel

Ik heb ontzettend veel gehad aan het Soul Purpose traject

Door samen met jou naar mijn levensverhaal te kijken heb ik heel veel over mezelf geleerd. Zoals waarom ik bij bepaalde ideeën helemaal aan ga en bij anderen juist niet. Nu snap ik heel goed waar dat vandaan komt: het is in lijn met mijn Soul Purpose.

Dat maakt dat ik nog bewuster keuzes kan maken in mijn onderneming voor samenwerkingen en projecten. En daardoor dicht bij mezelf kan blijven.

Heel veel dank daarvoor!

Kai Brouwer

Na het Soul Purpose traject heb ik nu een veel beter beeld van wat ik wil. Dit is iets waar ik het afgelopen jaar ongelooflijk mee geworsteld heb sinds ik mijn bedrijf ben begonnen.

Constant het idee dat er meer is, dat ik niet aan het doen ben wat ik moet doen en dat ik niet mijn maximale potentieel aan het benutten ben.

Ik had de angst dat ik misschien weer een 9-5 baan moest nemen en moest stoppen met ondernemen.

Maar nu weet ik 100% welke weg ik in mag slaan en heb ik ongelooflijk veel vertrouwen in mijn ondernemersreis. Ik weet waar ik anderen bij kan helpen, wat ik wil en dat ik inderdaad grootse dingen ga bereiken.

Nikki Willemse

Werkwijze

Met mijn unieke Soul Purpose strategie breng ik via je hart jouw échte verhaal naar boven. Wie ben je? Wat staat jou hier te doen? Wat is jouw diepste hartsverlangen? En ik geef je de juiste tools om het te gaan leven.

Als narratief coach gebruik ik de kracht van jouw levensverhaal. Dit is je blauwdruk waarin je jouw soul purpose ontdekt, haarscherp krijgt wie je bent en wat jij écht wilt.  

Als gecertificeerd reiki en pranic healing practitioner laat ik je ontspannen en zak je vanuit de drukte en onzekerheid van het hoofd naar de rust en het vertrouwen van het hart.

Als soul purpose business coach begeleid ik je door diepe persoonlijke transformaties, zodat je jezelf niet meer tegen laat houden door oude patronen, angsten en overtuigingen.

In drie maanden begeleid ik je 1-op-1:

✒ naar een ijzersterke verbinding met jezelf, zodat je het leven kiest waar JIJ gelukkig van wordt.

✒ naar je manifestatiekracht optimaal gebruiken

✒ naar de persoon die jij te zijn hebt om jouw soul purpose iedere dag te leven en dat bedrijf te bouwen.

✒ naar een concreet stappenplan en de juiste acties, zodat jij gaat doen wat jou hier te doen staat.

Benieuwd waarom ik deze aanpak hanteer? Lees dan mijn blog.

missie-persoonlijk-verhaal

Het Soul Purpose traject bestaat uit:

1. Kennismakingsgesprek
in een 30 minuten durend kennismakingsgesprek deel je jouw intentie voor het Soul Purpose traject. Waar hoop jij over een half jaar te staan?

2. Soul Purpose sessie
we gaan 1-op-1 zes uur intensief aan de slag. Ik breng je in contact met je spirituele wijsheid, breng je uit je hoofd in je hart, gebruik bezielde interviewtechnieken en praktische opdrachten. Vanuit die plek wordt jouw hartsverlangen, jouw Soul Purpose kristalhelder.  

3. Dromen
Het begint met dromen. Jouw Soul Purpose, dagelijks kunnen visualiseren en belichamen. Hoe voelt het en ziet het eruit als jij jouw hartsverlangen gaat volgen en dit verhaal gaat leven?

4. Durven
Het vergt moed om je hart te volgen. Maar moed betekent niet dat er geen angst is. Het betekent met je angsten leren werken. Je ervaart een diepe innerlijke transformatie tot de persoon die jij te zijn hebt om jouw hartsverlangen te leven en jouw soul purpose business te bouwen.

5. Doen
Het eindigt met doen. Concrete stappen zetten, zodat je jouw hartsverlangen écht gaat leven en je soul purpose business écht gaat bouwen.

All for you
Dit traject duurt drie maanden. Is inclusief een zes uur durende live sessie, twee keer 60 minuten persoonlijke begeleiding en werkboeken vol waardevolle content en opdrachten.

Waarom werken met mij?

Ik besloot mijn hart te volgen en leerde zo uiteindelijk mijn eigen verhaal vormen.

Lees hier mijn verhaal en ontdek of je een ‘ja’ of ‘nee’ voelt om met elkaar jouw Soul Story te schrijven. It’s all good!

Je bent aan het einde van deze pagina gekomen en hebt alles gelezen. Dat betekent dat je ergens voelt dat dit voor jou is.

Wil je graag kennismaken?

Boek een gratis kennismakingsgesprek zodat we kunnen voelen of het klikt.