Soul
Story

Ben je ondernemer, in loondienst, werkzoekende of studerend? Je bent welkom! Omdat jij weet dat je jezelf en deze wereld meer te bieden hebt dan je op dit moment doet.

Die droom die je diep van binnen met je meedraagt: hij is belangrijk en mag gehoord worden. Maar kun jij hem zelf nog horen?

Het is tijd om de pen vast te pakken en jouw eigen verhaal te schrijven. Alleen dan creëer je hetgeen waar je altijd van gedroomd hebt. 

your soul has a calling and it’s leaving you clues

Vraag jij jezelf af hoe het zou zijn om te ontdekken wie je echt bent en wat je met deze wereld te delen hebt? Hoe het zou voelen om gewoon je hart te volgen en het leven te leven waar je naar verlangt?

Je wilt leren hoe je tot jouw eigen kern komt en wat jouw verlangens zijn, voor jezelf en voor de wereld, en dit omzetten in daden.

Dat betekent dat het geen toeval is dat je hier nu bent beland.

de kracht van jouw verhaal

Het is mijn werk om je in contact te brengen met jouw kern, waar je in gelooft, waar je van droomt, wat jij deze wereld te bieden hebt en om je de vleugels te geven het te gaan DOEN. Daarvoor begeleid ik je naar jouw hart, gebruik ik de kracht van je persoonlijke verhaal en leer ik je hoe je stappen zet om jouw eigen happy ending te schrijven.

Het Soul Story traject leert je hoe je de schrijver wordt van jouw eigen verhaal zodat je:

 vol vertrouwen gaat doen wat je echt wilt doen

✒ stopt met leven voor een ander en doen wat van je verwacht wordt

✒ het leven gaat leven zoals het voor jou bedoeld is

 voor jezelf durft te kiezen

keuzes maakt vanuit je hart

✒ de vrijheid voelt om te zijn wie je bent

een inspiratie wordt voor anderen

een succesvolle impact maakt

✒ intens geluk en innerlijke vrede ervaart

Nanda weet heel goed hoe je tot de kern komt door steengoede vragen te stellen. Ze leeft zich in in de persoon die voor haar zit.

Ik voelde dat ze helemaal in mij als persoon en in mijn verhaal dook. Ik vond volledige herkenning en nieuwe ontdekkingen over mijzelf.

Het heeft veel verdieping en antwoorden in mijn leven gebracht.

Mariska van Heel

Ik heb ontzettend veel gehad aan het Soul Story traject

Niet alleen om de bouwstenen van mijn verhaal helder te krijgen, maar ik heb vooral ook veel over mezelf geleerd.

Dat maakt dat ik nog bewuster keuzes kan maken voor samenwerkingen, projecten en mensen in m’n leven. Heel veel dank daarvoor!

Kai Brouwer

Werkwijze

Als je met mij wilt werken krijg je altijd een combinatie van het hart en hoofd. Met mijn unieke Soul Story strategie breng ik via je hart jouw échte verhaal naar boven en geef je het zelfvertrouwen om jouw verhaal te leven.

Als gecertificeerd reiki en pranic healing practitioner laat ik je ontspannen en zak je vanuit de drukte en onzekerheid van het hoofd naar de rust en het vertrouwen van het hart.

Via tarotkaarten breng ik je in contact met je spirituele wijsheid. Geen gezweef, maar dat wat nodig is om het beste uit jezelf te halen.

Benieuwd waarom ik deze aanpak hanteer? Lees dan mijn blog.

missie-persoonlijk-verhaal

Het Soul Story traject bestaat uit:

1. Kennismakingsgesprek
in een 30 minuten durend kennismakingsgesprek deel je jouw intentie voor het Soul Story traject. Welk vraagstuk hoop je antwoord op te krijgen?

2. Soul Story sessie
we gaan 1-op-1 vier uur intensief aan de slag met je verhaal. Ik breng je in contact met je spirituele wijsheid, breng je door middel van reiki en meditatie uit je hoofd in je hart, gebruik bezielde interviewtechnieken en praktische opdrachten. Vanuit die plek vinden we jouw Soul Story.  

3. Dromen
Het begint met dromen. Jouw Soul Story, kunnen visualiseren. Hoe voelt het en ziet het eruit als jij dit verhaal gaat leven?

4. Durven
Het vergt moed om je verhaal te leven. Maar moed betekent niet dat er geen angst is. Het betekent met je angsten leren werken. En dat is precies wat ik je ga leren. 

5. Doen
Het eindigt met doen. De pen in eigen hand nemen en concrete stappen zetten op weg naar jouw happy ending. Ik help je om jouw verhaal écht te gaan leven.

All for you
Dit traject duurt drie maanden. Is inclusief een vier uur durende live sessie, twee keer 60 minuten persoonlijke begeleiding en werkboeken vol waardevolle content en opdrachten. 

Waarom werken met mij?

Ik besloot mijn hart te volgen en leerde zo uiteindelijk mijn eigen verhaal vormen.

Lees hier mijn verhaal en ontdek of je een ‘ja’ of ‘nee’ voelt om met elkaar jouw Soul Story te schrijven. It’s all good!

Je bent aan het einde van deze pagina gekomen en hebt alles gelezen. Dat betekent dat je ergens voelt dat dit voor jou is.

Wil je graag kennismaken?

Boek een gratis kennismakingsgesprek zodat we kunnen voelen of het klikt.