Storyteller

VINDJOUW
SoulStory- pakket A

Wat maakt jouw onderneming uniek? Het antwoord is simpel. Jouw verhaal over waarom jij doet wat je doet en hoe je daar bent gekomen is uniek! Door jezelf te laten zien, zet je een onderscheidend merk neer en trek je klanten aan die passen bij wie jij bent. Maar het ontdekken van jouw verhaal kan een uitdaging zijn.

Resultaat

In een soul sessie gaan we met elkaar de diepte in, zodat de essentie van jouw onderneming helder wordt: jouw ‘waarom’, jouw rode draad, missie en visie. Na deze soul sessie heb je een hoofd vol nieuwe verhalen. Ik breng al jouw verhalen samen in een verhalenboek. Hiermee heb je altijd inspiratie voor waardevolle content. Ik geef je tips over welke verhalen je waar vertelt (social media, ‘over mij’-pagina, persbericht) en hoe je dit goed vertelt, zodat jouw ideale klant geïnspireerd en geraakt wordt.

JA! HOE VIND IK MIJN Soul story - A?

Vind jouw verhaal


  

“Ontzettend blij met Nanda haar hulp om mijn verhaal helder op papier te krijgen! Haar manier van werken heb ik ervaren als prettig, warm, welkom, professioneel, kortom; heel fijn!“

– Lydia Niestadt,
EIGENAAR DOWN TO EARTH RETREATS

VINDJOUW
SoulStory-
Pakket B

Je bent je bedrijf met veel bezieling gestart, maar het lukt je niet om de pen met jouw hart te verbinden. Je hebt een missie met deze wereld te delen en je wilt laten zien wie jij bent. Maar je weet niet wat je moet vertellen, zodat jouw ideale klant zich met jouw onderneming verbonden voelt. Daarnaast kost schrijven jou veel te veel tijd en energie en steek je dat liever in andere dingen.

Resultaat

In een soul sessie gaan we met elkaar de diepte in en wordt de essentie van jouw onderneming helder: jouw ‘waarom’, jouw rode draad, missie en visie. Dit levert een variatie van verhalen op. Ik breng dit samen in één soul story die de kern raakt en schrijf dit in een passende schrijfstijl met woorden die werken op jouw 'over mij'-pagina. Daarnaast ontvang je van mij jouw eigen verhalenboek met tips over welke verhalen je waar vertelt (social media, website, persbericht) en hoe je dit goed vertelt, zodat jouw ideale klant geïnspireerd en geraakt wordt.

JA! HOE VIND IK MIJN soul story - B?

Vind jouw woorden

VINDJOUW 
SoulStory-
pakket C

Als ondernemer, maar ook als werknemer, verliezen we soms onze richting in het leven. Wat je ooit als jouw missie zag, voelt nu niet meer passend. Je loopt vast en weet niet zo goed waar je naartoe wilt met jouw onderneming / carrière. Of je hebt juist een heleboel ideeën, maar je twijfelt over wat bij jou past.

Resultaat

In een soul sessie met businesscoach Daniëlle Meesters en mij gaan we met elkaar de diepte in om te ontdekken wat jij écht wilt met jouw onderneming / carrière. Dit ligt verscholen in jouw verhaal. Als coach begeleidt Daniëlle jou bij het vinden van jouw kernkwaliteiten, jouw ‘waarom’, jouw rode draad, missie en visie. Er ontstaat een dieper inzicht in jezelf en in jouw onderneming / carrière. Ik breng dit samen in één soul story die de kern raakt. Jouw soul story wordt jouw houvast en richtlijn om weer grip te krijgen op jouw onderneming / carrière.

JA! HOE VIND IK MIJN Soul story - C?

Vind jouw verhaal en woorden