Tekstschrijver

JOUW
TEKST-
SCHRIJVER

WEBTEKST

Een geschreven identiteit is net zo belangrijk als een visuele identiteit. Maar dat wist je gelukkig al. Ik schrijf al jouw webteksten in één herkenbare schrijfstijl, die past bij wie jij bent en wat je uit wilt dragen. Ik schrijf SEO-proof woorden die werken en die lekker en makkelijk weglezen. Daarbij houd ik rekening met de doelgroep en het doel van de webteksten. 

REDIGEREN & Herschrijven

Het geeft niet als je denkt dat het kofschip passagiers over de Middellandse Zee vervoert. Ik vis alle dt-fouten er voor je uit. Ook die ontbrekende apostrof, komma op de verkeerde plek of typefout. Geen letter of leesteken ontsnapt aan mijn blik. Daarnaast gooi ik zinnen om en voeg ik met liefde meer stroming en levendigheid toe. Met elkaar transformeren we jouw teksten naar lekker, foutloos en soepel geschreven. 

JA! TEKSTSCHRIJVER GRAAG.

Vind jouw tekstschrijver

SOCIAL MEDIA

Je hebt prachtige foto’s die je op social media wilt delen. Je hebt een duidelijke social media planning. Maar dan die gevreesde tekst. Ik schrijf posts die opvallen bij jouw doelgroep en daarbij bedoel ik niet DOOR ALLEEN IN HOOFDLETTERS TE SCHRIJVEN.

NIEUWSBRIEF

Een nieuwsbrief is een waardevol contactmoment tussen jou en je beoogde klant. Ik schrijf losse nieuwsbrieven of creëer een sales funnel van zeven nieuwsbrieven die jouw doel behalen. Alle content wordt vanuit jouw stem en stijl gecreëerd.

JA! TEKSTSCHRIJVER GRAAG.

Een kleurrijk pallet

PERSBERICHT

Journalisten en redacties ontvangen honderden persberichten. Het is een uitdaging om daar tussenuit te springen. Een helder en to the point persbericht werkt het best. Een haakje naar het medium waar je aan schrijft of de specifieke journalist, zodat ze de waarde zien van wat jij aanbiedt en waarom dat door hen verteld moet worden; dat helpt! Jij levert de juiste contacten en ik lever de juiste content.

BLOG

"Waar haal ik de tijd/zin/inspiratie vandaan?!" Een blog schrijven kan inderdaad een blo(g)k aan je been zijn, maar het is wel slim. Google houdt van websites met actuele, waardevolle en unieke content en beloont dit met een fijne stroom nieuwe websitebezoekers. Daarnaast is bloggen een manier om een persoonlijke connectie op te bouwen en om jouw kennis en ervaring te delen. Ik blog graag voor jou. 

JA! TEKSTSCHRIJVER GRAAG.

Tekstschrijver persbericht en blog