storyteller Nanda coacht een klant in Den Haag

De workshop heeft me veel waardevolle inzichten gegeven. Maar vooral vertrouwen in mezelf en energie om door te gaan. Dankjewel! Het was fantastisch!

Barbera Voskuil

workshop hartsverlangen

(3 klantbeoordelingen)

25 oktober 2020, Amsterdam.
Deze workshop is 100% corona proof!

Locatie, tijd, prijs & aanmelden

Je wilt werken of ondernemen vanuit wie jij bent. Je wilt leven vanuit je hart. Je hartsverlangen ontdekken, tot in het puntje van je tenen voelen en met de wereld delen. Maar je doet altijd wat anderen van jou verwachten.

Je weet niet hoe je tot je eigen kern en hartsverlangen komt. Je twijfelt of dat wat je op dit moment doet wel echt bij jou past. Je beseft dat er veel meer in je zit dan wat er tot nu toe uitkomt. Je hoopt stiekem dat iemand op deze wereld je kan vertellen: dit is wie jij bent en dit is wat jou te doen staat.

Of misschien voel je diep van binnen wel wat jouw hartsverlangen is. Maar denk je aan alle mensen uit je omgeving en hoe ze over je zullen oordelen.

Gaan staan voor wie jij bent en wat je wilt voelt vaak kwetsbaar en eng. Klopt het echt wel wat je hart je vertelt?

Op dit moment voelt het leven als een onrustige  zoektocht.

Maar dit is hoe het leven ook kan zijn:

Je leeft het leven zoals het voor jou bedoeld is. Vol vertrouwen doe je wat jij echt wilt.
Je voelt je vrij om jezelf te zijn. Je durft naar binnen te keren en keuzes die op je pad komen maak je vanuit je hart. Iedere dag opnieuw schrijf je jouw eigen verhaal: niemand anders.
En door in jouw verhaal te durven stappen, het te leven of zelfs te delen ben je een inspiratie voor anderen. Je laat een impact achter waar mensen op aanhaken en zo verzamel je klanten of gelijkgestemde mensen om je heen.
Maar bovenal: je ervaart innerlijke rust.

Maak verbinding met jouw kern

In deze workshop leer ik je om verbinding te maken met jouw kern en in je eigen hart te kijken.

Ik laat je zien dat alles wat je in dit leven meemaakt, je ups en downs, uiteindelijk leidt tot wat jou te doen staat (purpose / missie) en hoe dit aansluit bij jouw hartsverlangen. Connecting the dots. De antwoorden die je zoekt draag je met je mee. Om ze te ontrafelen leer ik je terugkijken in jouw verhaal en echt durven voelen.

✒ Je voelt tot in het puntje van je tenen wat jij wilt in dit leven.

✒ Je ziet de rode draad in je leven en durft je hartsverlangen uit te spreken.

✒ Je hebt helder wie je bent en wat jou te doen staat (purpose /missie).

✒ Je hebt richting.

✒ Je voelt meer rust, omdat je vertrouwt op de wijsheid in jezelf.

✒ Je voelt minder angst, omdat je hebt geoefend hoe je met angst kan werken.

Je zet eerste concrete stappen om jouw hartsverlangen te volgen. 

Ik heb veel over mezelf geleerd. Dat maakt dat ik nog bewuster keuzes kan maken voor samenwerkingen, projecten en mensen in m’n leven. Dank daarvoor!

kai brouwer

storytelling vindt purpose

Van verdwaald naar het volgen van mijn hartsverlangen

Ik heb me heel lang verloren gevoeld.

Ik wist dat ik veel potentie had, een harde werker was en iets wilde bijdrage in deze wereld. Maar het concreet maken en tot in het puntje van mijn tenen voelen ‘dit is wat mij te doen staat’ lukte me niet.

Frustratie, onzekerheid en verdriet stapelden zich jaar na jaar op nadat ik bijzondere functies zoals filmproductieleider en co-founder van een health store & café bekleedde, maar me diep ongelukkig bleef voelen.

In 2017, na voor de zoveelste keer geflirt te hebben met een burn-out, had ik er genoeg van. Ik realiseerde me dat ik mijn leven om moest gooien en stelde mezelf de vraag: ga ik iets doen aan dit ontevreden en ongelukkige gevoel? Het antwoord was luid en duidelijk: JA!

Vanaf dat moment nam ik een leap of faith. Ik ging alleen nog doen wat goed voelde en niet wat goed stond op mijn CV of wat anderen van mij verwachtten.

Drie jaar later sta ik bekend om het volgen van mijn hartsverlangen en heb ik een bedrijf waarmee ik doe wat mij in dit leven te doen staat.

Mijn geheim? Ik sta in contact met mijn hart en durf daar naar te luisteren. Ik heb geleerd wie ik ben en hoe ik mijn hartsverlangen (purpose / missie) kan ontrafelen. Daarvoor pas ik de kracht van hartopeners en het levensverhaal toe. Ik weet exact wanneer ik iets doe wat niet in lijn ligt met wie ik ben. En ik kan alle aanwijzingen voor wat ik nu doe terugvinden in mijn levensverhaal.

Dit was me allemaal nooit gelukt als ik niet de stap had genomen om te ontdekken wie ik ben en dat leerproces aanging.

In deze workshop geef ik mijn kennis door.

Dit gaan we doen

De eerste helft van de workshop is een pure cacao ceremonie om in je hart te zakken. Pure cacao staat al duizenden jaren bekend als hartopener.

Oorspronkelijk werd dit drankje gebruikt door de Maya, Incas en Aztecs om contact te maken met het goddelijke in jezelf. Alle wijsheid zit in jezelf, maar daarvoor moet je durven voelen. Stil zijn en je hart openen.

Vanuit deze hartopener gaan we aan de slag met jouw hartsverlangen (purpose/missie).

In het tweede deel van de workshop duik je in jouw levensverhaal. Ik laat je zien dat alles wat je in dit leven meemaakt, je ups en downs, uiteindelijk leidt tot wat jou te doen staat en hoe dit aansluit bij jouw hartsverlangen.

Ook onderzoek je jouw angsten en ontwikkel je eerste stappen om het volgen van je hartsverlangen concreet te maken.

Dit heb je aan het einde van de workshop bereikt:

✒Je weet hoe je contact maakt met jouw eigen kern.

✒ Je hebt inzicht in jouw hartsverlangen (purpose)

✒ Je hebt eerste stappen om het leven naar jouw hartsverlangen concreet te maken.

Nanda weet heel goed hoe je tot de kern komt. Ik vond volledige herkenning en nieuwe ontdekkingen over mijzelf. Het heeft veel verdieping en antwoorden in mijn leven gebracht

mariska van heel

werkwijze storytelling coach

Dit maakt deze workshop uniek

1. Combinatie van ceremonie, theorie en praktijk:
een mix van al het goede, omdat ik niet van half werk hou. Ik wil je de volledige ervaring en kennis geven.

2. Veel waarde voor een lage prijs:
ik wil graag dat je echt met antwoorden naar huis gaat. Ik heb zelf ervaren hoe het voelt om het niet te weten en wat een opluchting het is als je de juiste antwoorden te pakken krijgt en daar naar kan leven.

3. Vanuit het hart:
we denken vaak dat we ons verhaal wel kennen. Maar meestal doorlopen we ons levensverhaal vanuit het hoofd. Je echte verhaal (en dus ook je antwoord) ligt in je hart.

Is deze workshop voor jou geschikt?

JA! Als je het gevoel hebt dat hetgeen je nu doet geen onderdeel is van wie jij daadwerkelijk bent, maar je dat wel wilt bereiken.

JA! Als je wel weet wat je wilt, maar het niet durft.

JA! Als je geen ondernemer of juist wel ondernemer bent.

JA! Als je niet goed weet hoe je verbinding moet maken met jouw kern, maar dit wel graag wilt leren

Workshop locatie Amsterdam

Dag: 25 oktober 2020

Tijd: 14:00 – 17:30 uur

Locatie: The White Door Studio
Visseringstraat 39h
1051 KH Amsterdam

Prijs: 67,- incl. BTW

Deze workshop is 100% corona proof!
Er is meer dan genoeg ruimte om 1,5 meter afstand tot elkaar te houden. Zorg goed voor jezelf en voor elkaar 🙂

Veelgestelde vragen

Ik kan nu niet. Komt de workshop nog een keer?

Of de workshop in exact deze vorm terugkomt weet ik eerlijk gezegd nog niet. Ik zie voor me dat het soort hartopener wisselt.

Wie geeft de pure cacao ceremonie?

De pure cacao ceremonie wordt door Britta Waechter begeleid. Ik weet zelf de ‘how to’ van  cacao ceremonies, maar ik vind het belangrijk dat de kennis en het ritueel door iemand wordt overgedragen die dit met respect voor deze native traditie kan doen.

Britta heeft de magie van pure cacao in Latijns-Amerika ontdekt en geleerd. Inmiddels heeft zij tientallen mensen middels pure cacao naar hun hart begeleid. Als geen ander weet zij hoe cacao bij kan dragen aan het vinden van antwoorden.

Moet ik de pure cacao drinken?

Niets moet, maar om een volledige ervaring te hebben raad ik het wel aan. Drink je liever geen cacao dan kun je alsnog meedoen met de ceremonie en de bijbehorende meditaties en de rest van het programma.

Wanneer mag ik geen pure cacao drinken?

Het is niet verstandig om pure cacao te drinken wanneer je zwanger bent of hartproblemen hebt. Gelukkig kun je alsnog meedoen met de ceremonie en de bijbehorende meditaties en de rest van het programma.

Ik ben ondernemer. Kan ik de kosten zakelijk aftrekken?

Jazeker! Je ontvangt na aankoop van een kaartje een factuur met btw. Deze workshop helpt je om jouw missie helder te krijgen en een duidelijke missie zorgt uiteindelijk voor meer klanten en omzet. Je kunt de workshop aftrekken als kosten en de btw terugvorderen.

Ik ben ondernemer. Is de workshop dan geschikt?

Absoluut! Als ondernemer is het ontzettend belangrijk dat je jouw missie helder hebt en je jouw missie tot in het puntje van je tenen voelt. Anders kun je het niet overbrengen.

Maar nog belangrijker is dat je begrijpt waarom jij doet wat je doet. Waar komt jouw missie vandaan? Je missie vindt z’n oorsprong in jouw levensverhaal: dit wordt ook wel je WHY genoemd. En je WHY is de reden waarom klanten uiteindelijk klant bij jou worden.

Deze workshop helpt je om jouw missie en WHY opnieuw te ontdekken of nog scherper te maken.

Ik ben geen ondernemer. Is de workshop dan geschikt?

Heel erg geschikt zelfs! Misschien plant deze workshop wel het zaadje om eindelijk je droom achterna te gaan en voor jezelf te beginnen. Of krijg je inzicht in welke baan of studie bij jou past.

Het ontdekken van je purpose (missie) en volgen van je hartsverlangens is het begin van het bewandelen van JOUW pad. De workshop geeft inzicht in wie jij bent en wat jou hier te doen staat. Hoe je daar vorm aan geeft is aan jou.