storyteller Nanda coacht een klant in Den Haag
De workshop heeft me veel waardevolle inzichten gegeven. Maar vooral vertrouwen in mezelf en energie om door te gaan. Dankjewel! Het was fantastisch!

Barbera Voskuil

workshop hartsverlangen

(3 klantbeoordelingen)

13 december 2020
Deze workshop wordt online gegeven

Tijd, prijs & aanmelden

Je wilt leven vanuit je hart. Met vertrouwen doen wat je hart je ingeeft. Tot in het puntje van je tenen voelen dit ben ik en dit wil ik. Maar….

✒ je bent zoekende naar wat jouw hartsverlangen is en hoe je dit vertaalt naar je leven.

✒ je doet vaak wat anderen van jou verwachten.

✒ je zit veel in je hoofd.

✒ je voelt je onrustig en onzeker.

✒ je durft niet te vertrouwen op jouw innerlijke wijsheid.

✒ je denkt aan alle mensen uit je omgeving en hoe ze over je zullen oordelen.

Gaan staan voor wie jij bent en wat je wilt voelt vaak kwetsbaar en eng. Klopt het echt wel wat je hart je vertelt?

Op dit moment voelt het leven als een onrustige  zoektocht.

Maar dit is hoe het leven ook kan zijn:

Met je hartsverlangen als stevig innerlijk anker geef je richting aan jouw leven. Je leeft het leven zoals het voor jou bedoeld is. Vol vertrouwen en plezier doe je wat jij echt wilt.

Je voelt je vrij om jezelf te zijn. Je durft naar binnen te keren en keuzes die op je pad komen maak je vanuit je hart. Zonder angst. Iedere dag opnieuw schrijf JIJ jouw eigen verhaal: niemand anders.

Maar bovenal: je ervaart innerlijke rust.

Maak verbinding met jouw kern

In deze workshop begeleid ik je naar jouw hartsverlangen, wie jij bent en wat je echt wilt.
Je leert contact te maken met je innerlijke wijsheid en je onderzoekt wat jou tegenhoudt om het leven te leven waar JIJ gelukkig van wordt.

De focus van de workshop ligt op het ontvangen van nieuwe inzichten en persoonlijke groei. Dit kun je verwachten:

✒ Je voelt tot in het puntje van je tenen wie je bent en wat jij wilt in dit leven.

✒ Je hebt een stevig anker gevonden van waaruit je jouw leven richting geeft.

✒ Je komt uit je hoofd en maakt vanuit je hart contact met jouw innerlijke wijsheid.

✒ Je doorziet wat jou tegenhoudt om 100% vanuit vrijheid te durven gaan voor wat je wilt.

✒ Je voelt meer rust, omdat je leert vertrouwen op de wijsheid in jezelf.

✒ Je voelt de vrijheid om te gaan doen wat jij wilt in plaats van te voldoen aan verwachtingen van anderen. 

 

Ik vond volledige herkenning en nieuwe ontdekkingen over mijzelf. Het heeft veel verdieping en antwoorden in mijn leven gebracht.

Mariska van Heel

storytelling vindt purpose

Ik wil je heel erg bedanken voor deze waardevolle workshop. Je enthousiasme, behulpzaamheid en toegankelijkheid zorgen voor een fijne sfeer. Ik hoop dat je nog veel mensen mag helpen.

Charmaine Ebing

Van verdwaald naar het volgen van mijn hartsverlangen

Ik heb me heel lang verloren gevoeld.

Ik wist dat ik veel potentie had, een harde werker was en iets wilde bijdrage in deze wereld. Maar het concreet maken en tot in het puntje van mijn tenen voelen ‘dit ben ik en dit is wat mij te doen staat’ lukte me niet.

Frustratie, onzekerheid en verdriet stapelden zich jaar na jaar op nadat ik bijzondere functies zoals filmproductieleider en co-founder van een health store & café bekleedde, maar me diep ongelukkig bleef voelen.

In 2017, na voor de zoveelste keer geflirt te hebben met een burn-out, had ik er genoeg van. Ik realiseerde me dat ik mijn leven om moest gooien en stelde mezelf de vraag: ga ik iets doen aan dit ontevreden en ongelukkige gevoel? Het antwoord was luid en duidelijk: JA!

Vanaf dat moment nam ik een leap of faith. Ik ga 100% doen wat mijn hart me ingeeft.  

Drie jaar later sta ik bekend om het volgen van mijn hartsverlangen en heb ik een bedrijf waarmee ik deze kennis door kan geven aan anderen

Mijn geheim? Ik sta in verbinding met mijn hart en durf daar naar te luisteren. 

Dit was me allemaal nooit gelukt als ik niet de stap had genomen om dat leerproces aan te gaan.

In deze workshop geef ik mijn kennis door.

Dit gaan we doen

We beginnen met een pure cacao ceremonie. Zodat je uit je hoofd komt en echt gaat voelen. Pure cacao staat al duizenden jaren bekend als hartopener.

Oorspronkelijk werd dit drankje gebruikt door de Mayas, Incas en Aztecs om contact te maken met het goddelijke in jezelf. Alle wijsheid zit in jezelf, maar daarvoor moet je durven voelen. Stil zijn en je hart openen.

Na de ceremonie maak je een deep dive in jouw levensverhaal. Je levensverhaal is je grootste schatkist. Hier vind je al je antwoorden. Ik neem je mee in de kracht van je verhaal en begeleid je naar jouw aanwijzingen.

Dit heb je aan het einde van de workshop bereikt:

✒ Je weet hoe je contact maakt met jouw hart.

✒ Je hebt inzicht in wie je bent, wat je wilt en wat jouw hartsverlangen is.

✒ Je weet welke angsten en saboterende overtuigingen je tegenhouden en waar ze vandaan komen.

✒ Je weet hoe je met jouw angsten en saboterende overtuigingen kan werken.

✒ Je voelt de vrijheid om te gaan doen wat je hart jou ingeeft. 

Ik heb herinneringen ontdekt waarvan ik niet wist hoeveel invloed deze op mij hebben gehad. Ik vond het een heel erg interessante ervaring en zou het iedereen aanraden. Nanda is een prettig persoon die online een veilige omgeving neerzet.  

Anela Bektic

werkwijze storytelling coach

Dit maakt deze workshop uniek

1. Combinatie van ceremonie, theorie en praktijk:
een mix van al het goede, omdat ik niet van half werk hou. Ik wil je ook vanuit je eigen huis een volledige ervaring geven. 

2. Veel waarde voor een lage prijs:
ik wil graag dat je echt met antwoorden naar huis gaat. Ik heb zelf ervaren hoe het voelt om het niet te weten en wat een opluchting het is als je de juiste antwoorden te pakken krijgt en daar naar kan leven.

3. Vanuit het hart:
we denken vaak dat we onszelf wel kennen. Maar wie je bent en wat je wilt ligt in je hart. Daarom werk ik altijd vanuit het hart en niet vanuit het hoofd. 

Is deze workshop voor jou geschikt?

JA! Als je het gevoel hebt dat het leven wat je nu leeft niet 100% past bij wie jij daadwerkelijk bent, maar je dat wel wilt bereiken.

JA! Als je wel weet wat je wilt, maar het niet durft.

JA! Als je geen ondernemer of juist wel ondernemer bent.

JA! Als je niet goed weet hoe je verbinding moet maken met jouw innerlijke wijsheid, maar dit wel graag wilt leren

Workshop locatie online

Dag: 13 december 2020

Tijd: 14:00 – 17:30 uur

Locatie: Je ontvangt een Zoom link. Ook krijg je een pakketje met pure cacao en een werkboek opgestuurd. 

Prijs: 47,- incl. BTW

Deze workshop wordt online gegeven
Maar omdat ik sfeer en verbinding belangrijk vind draag ik zorg voor een warme online omgeving.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt dat online?

De workshop wordt via Zoom gegeven. Ben je niet bekend met Zoom? No worries: je ontvangt van mij alle uitleg. Ook ontvang je een feestelijk pakketje thuis met pure cacao, instructies voor de bereiding en een werkboek. 

Moet ik mijn verhaal met de groep delen?

Nee je deelt je levensverhaal niet met de groep. Je krijgt wel de mogelijkheid om je inzichten die je uit je verhaal hebt opgedaan te delen. 

Wie geeft de pure cacao ceremonie?

De pure cacao ceremonie wordt door Britta Waechter begeleid. Ik weet zelf de ‘how to’ van  cacao ceremonies, maar ik vind het belangrijk dat de kennis en het ritueel door iemand wordt overgedragen die dit met respect voor deze native traditie kan doen.

Britta heeft de magie van pure cacao in Latijns-Amerika ontdekt en geleerd. Inmiddels heeft zij tientallen mensen middels pure cacao naar hun hart begeleid. Als geen ander weet zij hoe cacao bij kan dragen aan het vinden van antwoorden.

Moet ik de pure cacao drinken?

Niets moet, maar om een volledige ervaring te hebben raad ik het wel aan. Drink je liever geen cacao dan kun je alsnog meedoen met de ceremonie en de bijbehorende meditaties en de rest van het programma.

Wanneer mag ik geen pure cacao drinken?

Het is niet verstandig om pure cacao te drinken wanneer je zwanger bent of hartproblemen hebt. Gelukkig kun je alsnog meedoen met de ceremonie en de bijbehorende meditaties en de rest van het programma.

Ik kan nu niet. Komt de workshop nog een keer?

Of de workshop in exact deze vorm terugkomt weet ik eerlijk gezegd nog niet. Ik zie voor me dat het soort hartopener wisselt.

Ik ben ondernemer. Is de workshop dan geschikt?

Absoluut! Als ondernemer is het ontzettend belangrijk dat je jouw missie helder hebt en je jouw missie tot in het puntje van je tenen voelt. Anders kun je het niet overbrengen.

Maar nog belangrijker is dat je begrijpt waarom jij doet wat je doet. Waar komt jouw missie vandaan? Je missie vindt z’n oorsprong in jouw levensverhaal: dit wordt ook wel je WHY genoemd. En je WHY is de reden waarom klanten uiteindelijk klant bij jou worden.

Deze workshop helpt je om jouw missie en WHY opnieuw te ontdekken of nog scherper te maken.

Ik ben geen ondernemer. Is de workshop dan geschikt?

Heel erg geschikt zelfs! Misschien plant deze workshop wel het zaadje om eindelijk je droom achterna te gaan. Of krijg je inzicht in welke baan of studie bij jou past.

Verbinden met jouw hartsverlangen is het begin van het bewandelen van JOUW pad. De workshop geeft inzicht in wie jij bent, wat je wilt en hoe je daar kan komen. 

Ik ben ondernemer. Kan ik de kosten zakelijk aftrekken?

Jazeker! Je ontvangt na aankoop van een kaartje een factuur met btw. Deze workshop helpt je om meer vanuit jouw hart te ondernemen. Je kunt de workshop aftrekken als kosten en de btw terugvorderen.